Saçmalama modun açık kalmış yine.Ben de ne zaman bitti??? O yuzden bana olan inancın da hiç biteyecek(şimdi içinden düşün bitmedi mi diye)
Saçmalama modun açık kalmış yine.Ben de ne zaman bitti??? O yuzden bana olan inancın da hiç biteyecek(şimdi içinden düşün bitmedi mi diye)
Saçmalayan ben değilim, senin hayatın bu!!!! Saçma bir hayatSaçmalama modun açık kalmış yine.
Saçmalama modun açık kalmış yine.
Gerçekten iğrenç bir hayat, dırı rırı rıt.Saçmalayan ben değilim, senin hayatın bu!!!! Saçma bir hayat
Sen kendi hayatına bak be içi geçmiş.Saçmalayan ben değilim, senin hayatın bu!!!! Saçma bir hayat
İçim geçerken el sallasaydınSen kendi hayatına bak be içi geçmiş.
Gül gibi hayatım var benim.Gerçekten iğrenç bir hayat, dırı rırı rıt.
Boş yapma be moruk git başımdan!!!!İçim geçerken el sallasaydın
patronunun tanıdığı için bedava iş yapıyorsun o kızla Ana caddelerdeBenim işim bitti ama senin bitmemiş olabilir. İnançlıyım elhamdülillah.
benim fikrim nasılGerçekten iğrenç bir hayat, dırı rırı rıt.
Anadolunun bağrından kopan Ilgaz19.Bölüm fragmanı
Ilgaz dır Erkeğin adı ılgaz ve arkadaşları bu büyücü kim periler öğrenecekmi Ada ve ekibi olan denklem problemi perşembe günü yenisuda
@Angelica @Dosi @Emre Ozansoy
------
@Forumdash
------
@Angelica TUTKU gibi büyücü gircek diziye
19.Bölüm fragmanı
Ilgaz dır Erkeğin adı ılgaz ve arkadaşları bu büyücü kim periler öğrenecekmi Ada ve ekibi olan denklem problemi perşembe günü yenisuda
@Angelica @Dosi @Emre Ozansoy
------
@Forumdash
------
@Angelica TUTKU gibi büyücü gircek diziye
Yargının etkisiAnadolunun bağrından kopan Ilgaz
bu dahada korkunç büyü ılgaza yapıldı sevgili bulduğunda dünyaya felaket gelecek sürekliKurtulamıyoruz büyücülrden ya
Yargının etkisi
------
bu dahada korkunç büyü ılgaza yapıldı sevgili bulduğunda dünyaya felaket gelecek sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?