Saçmalama modun açık kalmış yine.Ben de ne zaman bitti??? O yuzden bana olan inancın da hiç biteyecek(şimdi içinden düşün bitmedi mi diye
)
Saçmalama modun açık kalmış yine.Ben de ne zaman bitti??? O yuzden bana olan inancın da hiç biteyecek(şimdi içinden düşün bitmedi mi diye
)
Saçmalayan ben değilim, senin hayatın bu!!!! Saçma bir hayatSaçmalama modun açık kalmış yine.![]()
Saçmalama modun açık kalmış yine.![]()
Gerçekten iğrenç bir hayat, dırı rırı rıt.Saçmalayan ben değilim, senin hayatın bu!!!! Saçma bir hayat![]()
Sen kendi hayatına bak be içi geçmiş.Saçmalayan ben değilim, senin hayatın bu!!!! Saçma bir hayat![]()
İçim geçerken el sallasaydınSen kendi hayatına bak be içi geçmiş.![]()
Gül gibi hayatım var benim.Gerçekten iğrenç bir hayat, dırı rırı rıt.![]()
Boş yapma be moruk git başımdan!!!!İçim geçerken el sallasaydın![]()
patronunun tanıdığı için bedava iş yapıyorsun o kızla Ana caddelerdeBenim işim bitti ama senin bitmemiş olabilir. İnançlıyım elhamdülillah.![]()
benim fikrim nasılGerçekten iğrenç bir hayat, dırı rırı rıt.![]()
Anadolunun bağrından kopan Ilgaz19.Bölüm fragmanı
Ilgaz dır Erkeğin adı ılgaz ve arkadaşları bu büyücü kim periler öğrenecekmi Ada ve ekibi olan denklem problemi perşembe günü yenisuda
@Angelica @Dosi @Emre Ozansoy
------
@Forumdash
------
@Angelica TUTKU gibi büyücü gircek diziye
19.Bölüm fragmanı
Ilgaz dır Erkeğin adı ılgaz ve arkadaşları bu büyücü kim periler öğrenecekmi Ada ve ekibi olan denklem problemi perşembe günü yenisuda
@Angelica @Dosi @Emre Ozansoy
------
@Forumdash
------
@Angelica TUTKU gibi büyücü gircek diziye
Yargının etkisiAnadolunun bağrından kopan Ilgaz![]()
bu dahada korkunç büyü ılgaza yapıldı sevgili bulduğunda dünyaya felaket gelecek sürekliKurtulamıyoruz büyücülrden ya
Yargının etkisi
------
bu dahada korkunç büyü ılgaza yapıldı sevgili bulduğunda dünyaya felaket gelecek sürekli