Termik santral yanıyor @Çiğdemİkinciyi olduk şuan daha olmaya gerek yok 3 aydan sonra olunsa iyiymiş yeni yılda bakarız
Termik santral yanıyor @Çiğdemİkinciyi olduk şuan daha olmaya gerek yok 3 aydan sonra olunsa iyiymiş yeni yılda bakarız
Üçüncüyü Alman aşısı ol işteİkinciyi olduk şuan daha olmaya gerek yok 3 aydan sonra olunsa iyiymiş yeni yılda bakarız
Bizimkiler onu istemiyor ama bakarızÜçüncüyü Alman aşısı ol işte
NedenBizimkiler onu istemiyor ama bakarız
Sağlık sıkıntısı yapıyor diyorlar kalp kırızı falan geçirmeye meyilli diye kısaca sıkıntı yaratıyor diyor babam
Çin aşısı bunları yapmıyor muymuşSağlık sıkıntısı yapıyor diyorlar kalp kırızı falan geçirmeye meyilli diye kısaca sıkıntı yaratıyor diyor babam
Hafif aşıymış yapmıyormuşÇin aşısı bunları yapmıyor muymuş
Hafif aşıysa koronadan da korumaz belkiHafif aşıymış yapmıyormuş
koronadan koruyormuş ama 3.doz gerekiyormuş işte alman aşısının koruma süresi daha uzunmusHafif aşıysa koronadan da korumaz belki
Bence de fark etmez de @pompy reyize göre fark ediyor iştekoronadan koruyormuş ama 3.doz gerekiyormuş işte alman aşısının koruma süresi daha uzunmusAlman aşısı daha ağır aşıymış amaç virüsten korunmak ama aşı sağlık sıkıntısı yapıcaksa onada dikkat etmek lazım
Bence fark etmez ne olduğu
Umarım kötü bir şey yoktur, yarın anlatır reyizYanıyorum diye bağrıyordu en son ne oldu acaba 😱 😱 😱
Aaa onunda bası beladan kurtulmuyor 😱 😱 😱Umarım kötü bir şey yoktur, yarın anlatır reyiz
Maalesef öyle. Reyiz ne güzel yaşıyordu İrlanda’da rahat rahatAaa onunda bası beladan kurtulmuyor 😱 😱 😱
Ben onu hala oralarda sanıyordumMaalesef öyle. Reyiz ne güzel yaşıyordu İrlanda’da rahat rahat
Ben de yakın zamana kadar öyle sanıyordumBen onu hala oralarda sanıyordum
Yarın benden önce gelirsin sen bir raporunu alırsın @pompy inBen de yakın zamana kadar öyle sanıyordum
Bakalım artık hangimiz önce gelirse
Bizim gelmemizin önemi yokkı @pompy ne zaman gelecek bakalım 😱😱😱Bakalım artık hangimiz önce gelirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?