Ben eski kıyafetlerimi köyde durumu olmayan tanıdıklarımızın kızlarına veriyordum aslında eskide sayılmaz kullanmadıklarımı diyelimFarklı bir eskiciyim ben, öyle herkese benzemem![]()
Ben eski kıyafetlerimi köyde durumu olmayan tanıdıklarımızın kızlarına veriyordum aslında eskide sayılmaz kullanmadıklarımı diyelimFarklı bir eskiciyim ben, öyle herkese benzemem![]()
Bizde buradan para kazanıyoruz ne yapalımBen eski kıyafetlerimi köyde durumu olmayan tanıdıklarımızın kızlarına veriyordum aslında eskide sayılmaz kullanmadıklarımı diyelimSen bu işi ticaret olarak yapıyorsun
![]()
![]()
![]()
İnsanlardan aldığın eskileri durumu olmayanlara dağıtBizde buradan para kazanıyoruz ne yapalım![]()
Arada onu da yapıyoruz tabiİnsanlardan aldığın eskileri durumu olmayanlara dağıt![]()
![]()
![]()
Aaa ozaman tamam gözüme girdinArada onu da yapıyoruz tabi![]()
Sen de bizi ne sandın her şey para değilAaa ozaman tamam gözüme girdin![]()
Tabi sen dağıt bol bol eğer eşyadan sıkısırsan sana takviye yaparım benim dolaplar dolu taşıyorSen de bizi ne sandın her şey para değil![]()
Eşyadan yana sıkıntımız yok şu anTabi sen dağıt bol bol eğer eşyadan sıkısırsan sana takviye yaparım benim dolaplar dolu taşıyor![]()
![]()
![]()
Allah gökten eşya bile yağdırır kafana sen yardım et yeterEşyadan yana sıkıntımız yok şu an![]()
Elimizden geldiğince ederizAllah gökten eşya bile yağdırır kafana sen yardım et yeter![]()
![]()
![]()
Alırızda türkiyede zorunlu olurmu bakalım ama olsunTürkiye rahat Aşı kartı olmayanlar kafelere kıraathaneye kahvehaneye alınmayacak vatan gazetesi ve NTV @Çiğdem
Kafeler için zorunlu E nabızdan alınıyor @ÇiğdemAlırızda türkiyede zorunlu olurmu bakalım ama olsun![]()
Kaç doz oldun sen, git birde üzerine Alman aşısı olEğer aşı öncesi burda olsaydım çin olmazdım @pompy peşimi bırakmıyor yok sizi şuraya almaz yok avrupa istemiyor![]()
![]()
![]()
Alman iyi @eskiciKaç doz oldun sen, git birde üzerine Alman aşısı ol![]()
Kaç doz oldun sen, git birde üzerine Alman aşısı ol![]()
İkinciyi olduk şuan daha olmaya gerek yok 3 aydan sonra olunsa iyiymiş yeni yılda bakarızAlman iyi @eskici