denizz19'un Forumdaki 7. Yılı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@denizz19 Bonişim 7.yılın kutlu olsun seni ne çok sevdiğimi değer verdiğimi biliyorsun bunu hiç unutmamanı çok ama çok istiyorum nice yıllara inşallah

en sevdiğimiz sıla şarkısını sana armağan ediyorum

@Dosi emeğine sağlık konu güzel olmuş

Son düzenleme:
@denizz19 seni tebrik ediyor, nice mutlu yıllar diliyorum. Bu ara pek görüşemiyoruz ama olsun sen biliyorsundur senden ne kadar çok tiksindiğimi.
O yüzden problem olduğunu düşünmüyorum.
Ne güzel sıvadım ama kutlama konunda. Değerini bil, hekesi böyle sanatsal sıvamam.

Buyur bu da muazzam sanatsal hediyen olsun.
Hareketli ve sevdiğim bir Ziynet şarkısından gidelim. Her açtığımda kafamı sallarım, ritme uyarım bu şarkıda.

Biz burdayız canım buluşmak isteyen yazıyor ortaya geliyor bir araya öyle beklemekle olmuyor buluşma işleri sen yaz de ki buluşalım o zaman sorun kalkar ortadan
teşekkür ederim hediyem için sanatsal sanatsal laf soktum bak herkese sokmam

Sen orda değilsin demedim ki orda olduğunu biliyorum zaten.
Ki görüşemiyoruz lafını buluşalım manasında kurup kurmadığımı nerden biliyorsun da hemen o minvalde konuşuyorsun.
Ben muhabbetimiz yok aramız açıldı manasında dedim belki de.
Al ben de laf sokmayı devam ettirdim.

Biz buluşuyoruz valla zaman mekan fark etmiyor Enis'e yazmışsın bana yazmadıktan sonra sana döner miyim ben Enis buluşma ayarlayıcımız ben de kişi ayarlamacıyım bana oynaman lazım

ahaahha olur canım
Unutursan hatırlatırım bak

Ne kadarda sanatsal bir arkadaşlık
Kıskandım

Biz buluşuyoruz valla zaman mekan fark etmiyor Enis'e yazmışsın bana yazmadıktan sonra sana döner miyim ben Enis buluşma ayarlayıcımız ben de kişi ayarlamacıyım bana oynaman lazım
Enis yazdı bana ben de ayarlayın geleyim dedim ama bir daha dönmedi.
Dönmedikten sonra ne yapmamı bekliyorsun.