Ben sadece hakikatleri yazdım ama batmış bir yerlere galibaYılan dilli hemen lafı da sokmuş
Bu nezaketli halim tatlım ben sevdiğime Yılan derim biliyorsunBen sadece hakikatleri yazdım ama batmış bir yerlere galiba
ve az nezaketli ol
Biz burdayız canım buluşmak isteyen yazıyor ortaya geliyor bir araya öyle beklemekle olmuyor buluşma işleri sen yaz de ki buluşalım o zaman sorun kalkar ortadan teşekkür ederim hediyem için sanatsal sanatsal laf soktum bak herkese sokmam@denizz19 seni tebrik ediyor, nice mutlu yıllar diliyorum. Bu ara pek görüşemiyoruz ama olsun sen biliyorsundur senden ne kadar çok tiksindiğimi. O yüzden problem olduğunu düşünmüyorum. Ne güzel sıvadım ama kutlama konunda. Değerini bil, hekesi böyle sanatsal sıvamam.
Buyur bu da muazzam sanatsal hediyen olsun. Hareketli ve sevdiğim bir Ziynet şarkısından gidelim. Her açtığımda kafamı sallarım, ritme uyarım bu şarkıda.
Sen orda değilsin demedim ki orda olduğunu biliyorum zaten. Ki görüşemiyoruz lafını buluşalım manasında kurup kurmadığımı nerden biliyorsun da hemen o minvalde konuşuyorsun. Ben muhabbetimiz yok aramız açıldı manasında dedim belki de. Al ben de laf sokmayı devam ettirdim.Biz burdayız canım buluşmak isteyen yazıyor ortaya geliyor bir araya öyle beklemekle olmuyor buluşma işleri sen yaz de ki buluşalım o zaman sorun kalkar ortadan teşekkür ederim hediyem için sanatsal sanatsal laf soktum bak herkese sokmam
Biz buluşuyoruz valla zaman mekan fark etmiyor Enis'e yazmışsın bana yazmadıktan sonra sana döner miyim ben Enis buluşma ayarlayıcımız ben de kişi ayarlamacıyım bana oynaman lazımSen orda değilsin demedim ki orda olduğunu biliyorum zaten. Ki görüşemiyoruz lafını buluşalım manasında kurup kurmadığımı nerden biliyorsun da hemen o minvalde konuşuyorsun. Ben muhabbetimiz yok aramız açıldı manasında dedim belki de. Al ben de laf sokmayı devam ettirdim.
Unutursan hatırlatırım bakahaahha olur canım
@denizz19 seni tebrik ediyor, nice mutlu yıllar diliyorum. Bu ara pek görüşemiyoruz ama olsun sen biliyorsundur senden ne kadar çok tiksindiğimi. O yüzden problem olduğunu düşünmüyorum. Ne güzel sıvadım ama kutlama konunda. Değerini bil, hekesi böyle sanatsal sıvamam.
Buyur bu da muazzam sanatsal hediyen olsun. Hareketli ve sevdiğim bir Ziynet şarkısından gidelim. Her açtığımda kafamı sallarım, ritme uyarım bu şarkıda.
Ne kadarda sanatsal bir arkadaşlık KıskandımBiz burdayız canım buluşmak isteyen yazıyor ortaya geliyor bir araya öyle beklemekle olmuyor buluşma işleri sen yaz de ki buluşalım o zaman sorun kalkar ortadan teşekkür ederim hediyem için sanatsal sanatsal laf soktum bak herkese sokmam
@denizz19 i öpmeyi nasıl unuturumUnutursan hatırlatırım bak
Ne kadarda sanatsal bir arkadaşlık Kıskandım
Aaa telefonumda bir sürü belge var ama sizler için yenisi çekerimÖpmek kolaydır ve arada yaptığın bir eylem olabilir ama önemli olan belgelemek
@xemrexxx
Beni @denizz19 ile olan kısım ilgilendirir o fotoyu isterizAaa telefonumda bir sürü belge var ama sizler için yenisi çekerim
Enis yazdı bana ben de ayarlayın geleyim dedim ama bir daha dönmedi. Dönmedikten sonra ne yapmamı bekliyorsun.Biz buluşuyoruz valla zaman mekan fark etmiyor Enis'e yazmışsın bana yazmadıktan sonra sana döner miyim ben Enis buluşma ayarlayıcımız ben de kişi ayarlamacıyım bana oynaman lazım
Öyledir kolay kolay bulunmaz bu arkadaşlık.Unutursan hatırlatırım bak
Ne kadarda sanatsal bir arkadaşlık Kıskandım
Boşuna kıskanmamışım Tuhaflığınız arkadaşlığa bile yansıyorÖyledir kolay kolay bulunmaz bu arkadaşlık.
Tuhaf olduğu kesin. Hatta öyle kesin ki 2 aydır konuşmuşluğumuz bile yoktur belki de.Boşuna kıskanmamışım Tuhaflığınız arkadaşlığa bile yansıyor
Konuşmama sebebi sensindir Sabıkana denk gelmiştim bu olayda @denizz19 taraftarıyımTuhaf olduğu kesin. Hatta öyle kesin ki 2 aydır konuşmuşluğumuz bile yoktur belki de.