Bari bir kere beni sevindir ve ayıp yani hemşeri sayılırızYoo sezon finali diye arattım yanlış mı olmuş Şarkı işine gelecek olursak bakarız
Bari bir kere beni sevindir ve ayıp yani hemşeri sayılırızYoo sezon finali diye arattım yanlış mı olmuş Şarkı işine gelecek olursak bakarız
Şahanesin süper olmuş Beklemiyordum böyle bir şey eline emeğine sağlık çok beğendim bundan sonraki hediye verenler senden ders alsın perfect very good@denizz19 iste el emegi göz nuru hediyem Özenle ayarladim
Nice nice 5 yillara , yüzünde gülümseme hic eksik olmasin. yaziya eklemeyi unuttum enerjinede hayranim
Dip Not : Umarim bazilari kiskanmaz
Ekli dosyayı görüntüle 53383
Hediyem nerde çabuk git hediye al .sskutlarım @denizz19 allah seni varya ...?? yani beşi altıya çıkarmayalım yeterli bu sayı bence
kimseye hediye vermiyorum hogathayı bile hediyesiz gönderdim yani boşuna bekleme hediye mediye yok zaten almışsın bir kamyon hediye onlar sana fazla bile ordan sılalı olanları kapmaya niyetim var hatta )Şahanesin süper olmuş Beklemiyordum böyle bir şey eline emeğine sağlık çok beğendim bundan sonraki hediye verenler senden ders alsın perfect very good
Hediyem nerde çabuk git hediye al .ss
O zaman bu hafta iyi puan ver anlaşalımkimseye hediye vermiyorum hogathayı bile hediyesiz gönderdim yani boşuna bekleme hediye mediye yok zaten almışsın bir kamyon hediye onlar sana fazla bile ordan sılalı olanları kapmaya niyetim var hatta )
Hediyeleri aceleye getirmiyeyim dedim onun için daha yazmadım konuya özenle seçeceğim hediyelerle birlikte tebrik edeceğimKaancım çok teşekkür ederim yıllardır o kadar çok övgü yazdı ki artık totalleşti övgülerin Hediyelerim de ayrıca güzel en azından bilgisayarın 5 dakikada olsa kaliteli aramalar gördü Tekrar teşekkürler
Çok teşekkürler dosicim. Evet gecenin ilk anında ilk kutlama senden geldi @Bully duymasın kıskanır sonra hediyemi de çok beğendiğimi söylemiştim Zaten çatlasınlar
Ah vadikızıcım teşekkür ederim ne güzel hediyeler almışsın bana çok masraf etmedin inşallah kargoyu ödedin inşallah
Teşekkürler @mrt-06 Atoşum Ne güzel hediyeler bunlar ama Jack ve Kate'i atacağına Sawyer ve Kate'in malum sahneleri daha iyi olurdu soğuk kış gecelerinde Aynı hissi duygular geçerli senin için de
Çok sade bir kutlama da olsa hediyenin büyüklüğü ortamı şık bir hale getirmiş ama daha iyi bir tören sunabilirdin cimri isviçreli neyse buna da şükür şaka bir yana çok teşekkür ederim hep beraber
Ne kadar bencil bir karakter de olsan seviyorum seni Umut. Ruhun uyuz olabilir ama kalbin temiz en azından Hediyelerini özellikle 2.resmi beğendim teşekkürler
@xemrexxx elindeki fırsatı teptin yine bir tebrik etmediğin için
@turkuazz tebrik
@Since2011 kapıma kadar gelmişsin bir tebrik etmemişsin ayıptır
@papuleoo hayal kırıklığına uğrattın beni niye tebriksiz kaçtın
Nasıl alıştırmışsam artık tamam bekliyorumHediyeleri aceleye getirmiyeyim dedim onun için daha yazmadım konuya özenle seçeceğim hediyelerle birlikte tebrik edeceğim
ilk yedidesin merak etme yerin sağlam )O zaman bu hafta iyi puan ver anlaşalım
@denizz19 iste el emegi göz nuru hediyem Özenle ayarladim
Nice nice 5 yillara , yüzünde gülümseme hic eksik olmasin. yaziya eklemeyi unuttum enerjinede hayranim
Dip Not : Umarim bazilari kiskanmaz
Ekli dosyayı görüntüle 53383
Yok hiç izlemedim ama teşekkürler
Ozaman bir ara izle sevdaluk kadar bayılıcaksınYok hiç izlemedim ama teşekkürler
begenmene cok sevindimŞahanesin süper olmuş Beklemiyordum böyle bir şey eline emeğine sağlık çok beğendim bundan sonraki hediye verenler senden ders alsın perfect very good
Hediyem nerde çabuk git hediye al .ss
lafi atiyorum iste, kiskananlar ustune alir zatenŞu kıskanma lafını bir daha kullanırsan kıskanmaya başlıcam he
begenmene cok sevindim
becerip buraya ekledigim icinde sevincliyim
Bu zamana kadarki bende biraktigin etkiyi resimlerinle beraber kelimelere dökeyim dedim
lafi atiyorum iste, kiskananlar ustune alir zaten
Teşekkür ederim
aa @denizz19 gözüme böyle şirin göründükçe devam edebilirim yani kıskanmaya hazır olben kıskanmıyorum ki üstüme alayım devam edersen kıskanırım diyorum
ay çok sevdiğim bir parça ve @denizz19 de yine güzel söylemiş.marul kafacığım nice senelere o ka harika-muhteşem bir insansın ki sana hediye bulamadım o yüzden sana seni hediye ediyorum