Tebrik ederim kotkafam @denizz19 iyi ki varsın, renk katıyorsun. 10. sene şerefine kendine ait bir şarkı videosu atarsın bize inşallah.
Bu forum benim sesimi hak ediyor mu bakalım teşekkürler gözlüklü hafif göbekli sexy adamTebrik ederim kotkafam @denizz19 iyi ki varsın, renk katıyorsun. 10. sene şerefine kendine ait bir şarkı videosu atarsın bize inşallah.
Teşekkür ederim amcacım herkese yeter benim çenem ve haddini bildiririm her zaman. Karşımda kimse duramadı bugüne kadar yolladığım insanların haddi hesabı yok
Tebrik ederim kotkafam @denizz19 iyi ki varsın, renk katıyorsun. 10. sene şerefine kendine ait bir şarkı videosu atarsın bize inşallah.
Bu forum benim sesimi hak ediyor mu bakalım teşekkürler gözlüklü hafif göbekli sexy adam
Teşekkür ederim canım hep birlikte bıngıl bıngıl arkadaşımBen de Ağustos'ta 10 yılı dolduruyormuşum zaman ne çabuk geçmiş Tebrikler ex-marulcum artık darısı 20 30 40. yıllara @denizz19
Teşekkür ederim. Dinledim bugün kaçar mıNice 10 yıllara @denizz19, hediyen daha 2 saat önce Sıla tarafından sana özel seslendirildi. Senin için ricada bulundum, sağ olsun kırmadı.