onu demeye çalısıyorum ben kötü bir adama benzetmeye çalısmıyorum seni o dönemde çok hayran olduğum bir adam kaşların falanda onu andırdı bana bende söyliyim dedim sanaDemek bana hayransın
onu demeye çalısıyorum ben kötü bir adama benzetmeye çalısmıyorum seni o dönemde çok hayran olduğum bir adam kaşların falanda onu andırdı bana bende söyliyim dedim sanaDemek bana hayransın
Nasıl bir zevkin var arkadaş ya.onu demeye çalısıyorum ben kötü bir adama benzetmeye çalısmıyorum seni o dönemde çok hayran olduğum bir adam kaşların falanda onu andırdı bana bende söyliyim dedim sana
alla alla sesini beğeniyordumm herşey fizik değildir özellikle paylaştığım videokıda şarkısına bayılıyordum 🙂🙂Nasıl bir zevkin var arkadaş ya.
Bilmem sen de bir tane söyle koy görelim.alla alla sesini beğeniyordumm herşey fizik değildir özellikle paylaştığım videokıda şarkısına bayılıyordum 🙂🙂
ben sana kötü söylüyorsun demedimkı ben iyiyim diye bir iddamda yok 🙂🙂Bilmem sen de bir tane söyle koy görelim.
Yahu sen niye ters anlıyorsun.ben sana kötü söylüyorsun demedimkı ben iyiyim diye bir iddamda yok 🙂🙂
Destere yok ortalarda zaten ama o uzaktan da görür seni.
hahahahaha@denizz19 dekorda Bülent Ersoy'a mı özendin?
Hee özellikle altın kaplamalı koltuk seçtim.
Bülent Ersoy'un da böyle koltuğu oluyor kırmızı, arkada da koltuk olunca aklıma geldi.hahahahaha
bunuda okudumya kesinlikle video çekip aşrkı falan söylemem paylaşmam
Şarkı nasıl olmuş ondan bahset sen. Gökhan Özen'e benzeten çok zaten.Sesinin Gökhan Özen'e benzediğini daha önce söylememiştim sanırım.2. bir Gökhan Özen olabilme ihtimalin var Deniz ama bu bana göre kötü sana göre iyi bir benzetme olr diye tahmin ediyorum.
aaaaa herkes gökhan özene benzetirken ben bayhanamı benzetmişim gözlerim bozuluyor galiba yaşlanıyormuyum ne 🙂🙂Şarkı nasıl olmuş ondan bahset sen. Gökhan Özen'e benzeten çok zaten.
Ses olarak.aaaaa herkes gökhan özene benzetirken ben bayhanamı benzetmişim gözlerim bozuluyor galiba yaşlanıyormuyum ne 🙂🙂
özellikle civciv şarkısındakı ses tonalrınız çok benziyor ufak at ufak atta civcivler yesin şarkısı varya gökhanın ordakı ses tonuna senin sesin çok benzerlikleri var 🙂🙂Ses olarak.
Yorumun daha belirgin bu şarkıda. Sesin de fena değil, Gökhan Özen'e benzetmem seni sesini kasmandan kaynaklanıyor yani tam olarak şarkının duygusunu veremiyorsunç Gökhan Özen'e benzetmem kendini kasan herkes onun gibi söyleyebiliyor manasında. O yüzden benim benzetmem en azından kötü bir benzetme onu bil yani...Şarkı nasıl olmuş ondan bahset sen. Gökhan Özen'e benzeten çok zaten.
Sana bir gün klip çekeceğim.Yorumun daha belirgin bu şarkıda. Sesin de fena değil, Gökhan Özen'e benzetmem seni sesini kasmandan kaynaklanıyor yani tam olarak şarkının duygusunu veremiyorsunç Gökhan Özen'e benzetmem kendini kasan herkes onun gibi söyleyebiliyor manasında. O yüzden benim benzetmem en azından kötü bir benzetme onu bil yani...
Klip berbat yine her zaman ki gibi.Saçları bunun bir üç katı kadar daha uzatıp düzelttir kıvama gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?