hahah ayy neyse işte dilime öyle dolanmıs zaten aynı şeyy sevdaluktan çalıyordun sende@Çiğdem- Sevduğum dizim 4 bölüm sürdü Sevdaluk televizyonda 20 bölüm sürdü
hahah ayy neyse işte dilime öyle dolanmıs zaten aynı şeyy sevdaluktan çalıyordun sende@Çiğdem- Sevduğum dizim 4 bölüm sürdü Sevdaluk televizyonda 20 bölüm sürdü
ben yinede teslim olmadım 2 sinide rtürk kaldırdı 52.bölüm televizyon 240 bölüm@Çiğdem- Sevduğum dizim 4 bölüm sürdü Sevdaluk televizyonda 20 bölüm sürdü
Sevdaluktan çalmıyordum atma o dizinin devamını yaptım Emir'in Yolu gibihahah ayy neyse işte dilime öyle dolanmıs zaten aynı şeyy sevdaluktan çalıyordun sende
evet çalmıyormuşsun maşallahSevdaluktan çalmıyordum atma o dizinin devamını yaptım Emir'in Yolu gibi
Haftalık 100 lira versek kabul eder zaten yetenek yok, mimik yok boyuna kahkaha atarduyduğuma göre @Çiğdem- başrolü kapmak için hiç kuralım yok diyormuş soyunurmuş
duyduğuma göre @Çiğdem- başrolü kapmak için hiç kuralım yok diyormuş soyunurmuş
ben okul döneminde tiyatro kolondaydım bee benim mimiklerim bazılarınından daha iyiHaftalık 100 lira versek kabul eder zaten yetenek yok, mimik yok boyuna kahkaha atar
Senden de olsa olsa tiyatro kolonu olur zatenben okul döneminde tiyatro kolondaydım bee benim mimiklerim bazılarınından daha iyi
40 milyardan aşşağıya kabul etmem
bunların mimikleri sana da bazılarına da fark atarben okul döneminde tiyatro kolondaydım bee benim mimiklerim bazılarınından daha iyi
40 milyardan aşşağıya kabul etmem
allah allah sevdaluğun senaryosunu çalıp 4 bölüm yazdın diye kartal tibet mi sanıyorsun kendiniSenden de olsa olsa tiyatro kolonu olur zaten
Kartal Tibet mi o kadar eskilerde kalmadım kızım yeni senaristim ben kalite akıyor senaryolarımdanallah allah sevdaluğun senaryosunu çalıp 4 bölüm yazdın diye kartal tibet mi sanıyorsun kendini
Teşekkürler Atacanım ölüyü diriltmek bizim işimiz@denizz19 iyi ki geldin, sen gelince bugün bir farklı oldu gerçekten. Ölü gibiydi forum.
ayy belli yeni senaristlerden olduğun yazılmış dizilerin adını değiştirip insanlara yutturuyorsunuzKartal Tibet mi o kadar eskilerde kalmadım kızım yeni senaristim ben kalite akıyor senaryolarımdan
Senaryo bizzat bana ait çok biliyorsan sen yaz yeteneksizayy belli yeni senaristlerden olduğun yazılmış dizilerin adını değiştirip insanlara yutturuyorsunuz
bakalım bu yabancı hangi yabancı dizinin adının değişmiş hali çıkıcak öğrenirim yakında
bu sılanın şarkısıayy belli yeni senaristlerden olduğun yazılmış dizilerin adını değiştirip insanlara yutturuyorsunuz
bakalım bu yabancı hangi yabancı dizinin adının değişmiş hali çıkıcak öğrenirim yakında
Boşver pompy laf yetiştirme şuna o ne anlar özgün senaryodan alışmış vurdulu kırdılı dizilerebu sılanın şarkısı
ben kırıcam şimdi senin o ağaç kafanıBoşver pompy laf yetiştirme şuna o ne anlar özgün senaryodan alışmış vurdulu kırdılı dizilere
Dizime özel şarkı gelecekben kırıcam şimdi senin o ağaç kafanı