denizz19'dan Yepyeni Dizi 'Yabancı'

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,720
Puanı
1,061
Son olarak uzun sürmese de 4 bölüm yönettiğim Sevduğum dizisinden sonra bu kez yepyeni bir diziyle karşınıza çıkmaya hazırlanıyorum. Dizimizin ismi ''YABANCI'' olacak.

Dizimizin konusu ise kasabaya yakışıklı, gizemli ve hayatı hakkında kimseye bir şeyden bahsetmeyen bir adam yerleşmiştir. Onun bu halleri ise adamın evine yakın mevkiide oturan ve onun bu hallerinden işkillenen ve bir o kadar da dikkatini çeken bir kadının hikayesi olacak.

Adamın hayatındaki gizli olaylar, kadının karşı konulmaz bir aşkı ve milyonları ekrana sürükleyecek bomba bir hikaye ''Yabancı'' çok yakında FavoriForumum'da olacak.

Dizimizin müzikleri ise ünlü sanatçı Sıla'dan olacak.

Çok yakındaya kadar ben nasıl uyuyacağım @denizz19 :T: Bu heyecanla nasıl geçecek bu zaman? :A

Şaka maka hayırlı olsun, bol reytingli, sponsorlu dizi olur İnşallah. :D

aaa sevdaluk 4 bölümmüydü ben 30-40 bölüm oldu sanıyordum 4 bölümle ömrümüzden ömür almışsın resmen @denizz19 :F:F:F

aaa sevdaluk 4 bölümmüydü ben 30-40 bölüm oldu sanıyordum 4 bölümle ömrümüzden ömür almışsın resmen @denizz19 :F:F:F
reyting sistemi olmadığı için sıkıldı canı oyüzden bitirdi sevdaluka ben sponsor olabilirim aslında adını benim dediğim gibi yapsaydın imangilin delileri ozaman sıkılmazdın ben bile sihirli annemi 20 bölüm devam ettirdim ve +32 BÖLÜM @denizz19

Bekliyoruz :)
Benimde Dilencilerin Taşı : @Çiğdem- senaryom var ama burda paylasmaya üseniyorum wattpad daha iyi :)

hahah biliyorum ayoll hayranım anlatmıstı bana :F:F:F
Hahahaha :F
Daha hayranlarin var merak etme 😉
Hikayedeki oyuncularin gercekte olduğunu duyunca sasiriyorlar :)

Yeni kapağı gosteriyim sana :
bc7af8384b9e844a1391c63e6b6f3105.jpg

Hahahaha :F
Daha hayranlarin var merak etme 😉
Hikayedeki oyuncularin gercekte olduğunu duyunca sasiriyorlar :)

Yeni kapağı gosteriyim sana :
bc7af8384b9e844a1391c63e6b6f3105.jpg
hhahaha ayy ünlü olduk sayende :F:F:F
zamanla çok daha okunm sayılarına ulasırsın umarım bizlerinde hayran kitlemiz daha artsın:A:A:A

@Çiğdem- Sevduğum dizim 4 bölüm sürdü Sevdaluk televizyonda 20 bölüm sürdü :A

Dizimizin ismine yakışan o mübarek parçayı da sunayım :A