FF denizz19

İşe alırken bile bu kriterler önemli doğru söylüyorsun bizde de böyle kriterler vardı bunu bildiğimiz iyi oldu
Askerliğe bir süre daha var yani üniversite seneye son ama hemen gider miyim bilmiyorum
Aman almazsanız almayın sanki can atıyordum

oooo bir de posta koyuyor bana 😱😱😱😱😱😱
Süper modumuza bak hele dönüşü muhteşem olmuş ama sen sağ gösterip sol vuracaksın gibi.
Şeye benziyorsun bu halinle Parmaklıklar Ardında dizisinde Zerrin diye bir gardiyan vardı o da mahkumlara iyi davrandı başta sonra başlarını yaktı hınk demiş burnundan düşmüşsün yemem bu numaraları

Amanın a dostlar iftiraya maruz kalıyorum yetişiiin!! 😱😱😱
Sağ gösterip sol vuramam doğrusu tekwando da böyle bir şey öğretmediler direk pata küte dal dediler bize ben bunu bilir bunu söylerim

Amanın a dostlar iftiraya maruz kalıyorum yetişiiin!! 😱😱😱
Sağ gösterip sol vuramam doğrusu tekwando da böyle bir şey öğretmediler direk pata küte dal dediler bize ben bunu bilir bunu söylerim
Bak bak bana diyene bak tekvando postası koyuyor bana bilirim o tekvandocuları izbandud gibi olurlar dayak yiyeceksem senden iyiyim ne yapalım kaderde varsa dayak

Sevdigim bir üye.Konuları güzel olur hic tartışmadım galiba.Bu arada Gittikce de "Fatih Terimle`şen" üye.