FF denizz19

Ben sevmiyorum, çok itici birisi bence Gökhan Özen. Yaptığı şarkıları da gönülden söylediğine inanmıyorum. Tekerleme gibi geliyor nedense bana...

Tabi ki herkes sevmeyebilir.Ama benim için bir Sıla mı kesinlikle hayır.Ama sevdiğim bir sanatçıdır.

Deniz benim bu foruma geldigimde en cok rastladigim üyedir. Bilhassa Oyunlar, Anketler ve Reyting Tahminlerinde. Gecen gün ki müzik sohbetimizden sonra kanim daha da isinan birisidir kendisi
arada ters düsebilir herkes ama genele bakmak gerek ve bu sebeple bence cok iyi birisidir

Teşekkürler Ömer.Sürekli iyi ya da sürekli kötü diye bir şey zaten olamaz.Kötü zamanlar olacak ki iyi zamanların değerini bilelim.Yorum için teşekkürler tekrardan.

çok iyi dost canlısı bir insan foruma geldiğim ilk günden kanım ısındı. @denizz19

Teşekkür ederim,aynı şeyleri bende senin için düşünüyorum @mrt-06

Forumda en çok sevdiğim kişiler arasında yer alır kendileri. Sesinin gideri var , çok meraklı (sürekli anket açtığı için) , iyi yorumcu , müzikten anlıyor , Sıla delisi
,iyi tahminci , say say bitmez üç nokta koyuyorum ...

Teşekkür ederim güzel yorumun için @hayret bi şey.

@darksaal ın favori üyesi
pis yedili yi neden izlediğini anlayamadığım üye :

Ben Pis Yedili'yi izlemiyorum arkadaşım @xemrexxx

Konularinin kapatilmasini seven biri

Sevmekten ziyade alışan biri diyebiliriz @Yakamoz-Asi

Sen daha önce yorum yapmıştın ama olsun @Yakamoz-Asi

Yorumlarını gayet beğendiğim : sıla aşığı , karakterli , görevini yerine iyi bi şekilde getiren, konu açma mağduru editörümüz