S.G.A.T.
Favori Üye
Çoklu lnb li görsel yok mu? Tek çanak kime yetecek ?Çekemeyen anten taksın. Buyrun.
Sahanda Yumurta Tarifi'nin Malzemeleri
- 2 adet yumurta
- Yarım yemek kaşığı tereyağı
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı pul biber
Sahanda Yumurta Tarifi'nin Yapılışı
- Yapışmaz bir tavada tereyağını eritin.
- Eriyen yağa yumurtaları kırın. Kişi sayısına göre yumurta miktarını da arttırabilirsiniz.
- Yumurtaların daha toplu olması için kırdıktan sonra bir kaşık ya da spatula yardımıyla yumurtaların beyazlarını biraz toparlamakta fayda var.
- Üzerine tuzunu serpin.
- Kısık ateşte pişmeye bırakın.
- Eğer yumurtayı çok pişmiş seviyorsanız bu aşamada tavanın kapağını kapatın. Ben yumurtanın beyazı tamamen piştiğinde, sadece birkaç dakika tavanın kapağını kapatarak pişiriyorum.
- Yumurta istediğiniz kıvama gelince ocaktan alın. İsterseniz kenarları iyice kızarıp rengi değişene kadar bekletebilirsiniz, o şekilde de çok güzel oluyor.
- Üzerine pul biber serpin. Dilerseniz karabiber veya sevdiğiniz başka baharatları serpebilirsiniz. Ayrıca dereotu, frenk soğanı gibi yeşilliklerle de süsleyebilirsiniz.
- İşte mis gibi ”sunny side up” ınız hazır
Kızarmış bir ekmek diliminin üzerinde veya yanında servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
kaynak: nefisyemektarifleri.com
hemen takipci listesini stalklayip hesabina bakalim, Gönül Dagi'ni da takip eden biriyse bulmasi kolay
tebrikler @denizz19 , zamaninda cok konularini actim. Kuru tebrik yeterlidir bundan dolayi
@Angelica ihtiyarı şekeri tansiyonu fırlamasın diye etiketlememiş neyse tebrik edecek bişi yok gibi o yüzden teşekkür edeyim kendisineBüyük tebrikler, gerçekten sıfırdan bu noktaya gelmek.. Her zaman reeldeki arkadaşlarıma da gururla Deniz'i anlatıyorum. Çünkü yaptığı şey gerçekten bir başarı hikayesi. Binlerce hesap arasından sadece kalemiyle ön plana çıktı ve herkesin dikkatini çekti. Çok da övüp nazar değdirmek istemiyorum. Seni çok seviyoruz..
@Angelica ihtiyarı şekeri tansiyonu fırlamasın diye etiketlememiş neyse tebrik edecek bişi yok gibi o yüzden teşekkür edeyim kendisine@DR @Aserat ve Atacan ın 10 yıldır elem, keder, beddua ile yıkamadığı macun, marul kafanın tweetine yanıt verip bu konuya giden yolu açtıktan sonra;
2 kere ameliyat oldu
Şeyma olayları patladı
En yakın arkadaşı öldü
Yts bitti
O ses bitti
MasterChef reytingte çöktü
İngiltere den aldığı takım son sıralara düştü
Survivor 15 yıldır ilk defa bu kadar linç edildi
Exxen e 900 milyon yatırdı sonuç hüsran gibi
En son survivor da reytingte çökmeye başladı ; uğursuzluğuyla üçünüzün ve nicelerinin çökertemediği macunu yerle yeksan etti canım maruluminşallah çok yaşa İsveç ya da İsviçre de der ve @Dosi ve @Yakamoz-Asi nin başına nükleer bomba düşer
https://twitter.com/x/status/1263691956225486849
Ne diyon sen bee@Angelica ihtiyarı şekeri tansiyonu fırlamasın diye etiketlememiş neyse tebrik edecek bişi yok gibi o yüzden teşekkür edeyim kendisine@DR @Aserat ve Atacan ın 10 yıldır elem, keder, beddua ile yıkamadığı macun, marul kafanın tweetine yanıt verip bu konuya giden yolu açtıktan sonra;
2 kere ameliyat oldu
Şeyma olayları patladı
En yakın arkadaşı öldü
Yts bitti
O ses bitti
En son survivor da reytingte çökmeye başladı ; uğursuzluğuyla üçünüzün ve nicelerinin çökertemediği macunu yerle yeksan etti canım maruluminşallah çok yaşa İsveç ya da İsviçre de der ve @Dosi ve @Yakamoz-Asi nin başına nükleer bomba düşer
Sıfırdan zirveye, arkasında kimse olmadan hem de.. Bu başarıya kötü kılıflar uydurmayalım derim canım.@Angelica ihtiyarı şekeri tansiyonu fırlamasın diye etiketlememiş neyse tebrik edecek bişi yok gibi o yüzden teşekkür edeyim kendisine@DR @Aserat ve Atacan ın 10 yıldır elem, keder, beddua ile yıkamadığı macun, marul kafanın tweetine yanıt verip bu konuya giden yolu açtıktan sonra;
2 kere ameliyat oldu
Şeyma olayları patladı
En yakın arkadaşı öldü
Yts bitti
O ses bitti
Boşver canım böyle bir şeyi anlayabilecek vizyon yok demek ki kendisinde ki tebrik edemeyecek kadar bozulmuş benim yükselişime. Kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş o hesap.Sıfırdan zirveye, arkasında kimse olmadan hem de.. Bu başarıya kötü kılıflar uydurmayalım derim canım.
Teşekkür ettim daha ne diyeyimSıfırdan zirveye, arkasında kimse olmadan hem de.. Bu başarıya kötü kılıflar uydurmayalım derim canım.
Herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim beni çok mutlu ettin konuyu açarak sevgili @Angelica canımsın.
Tüm güzel dilekler çok kıymetli. Başarımı sindiremeyen vasıfsızlar da kudursun.
------
Boşver canım böyle bir şeyi anlayabilecek vizyon yok demek ki kendisinde ki tebrik edemeyecek kadar bozulmuş benim yükselişime. Kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş o hesap.
Teşekkür ettim daha ne diyeyim
Herkes sıfırdan geliyor sosyal medyada bugün izledim Oğuzhan Uğur un bile ilk işleri tutmamış yani çevre, para vb. Önemsiz herkes için Youtubeda, Twitterda
Marul kulumuz da bir gün ilkeli davranıp survivor, kardeşlerim, yaşı çapkını, masterchef vb. Her haltı takipçi kasmak için övmekten vazgeçer ; en iyi influencer ya da en iyi sosyal medya ünlüsü ödülü alırsa tebrik ederim ya da ününü paraya çevirebilirse o şekilde de tebrik ederim en azından kaliteli içerik olmasa da kafayı kullanmış milyonları götürmüş derim
O zamana kadar maksimum macunu çökertmesine teşekkür ederimyani şimdi sen de hesabından her gün düzenli olarak hande erçel, engin akyürek falan övsen 6 aya 100 bin olursun çok tebriklik bir yanı yok
Alaka işte herkes tebrik ediyor ben thanks diyorumKonumuz ile alakası ne şekerim dediklerinin safoz karı
Arkadaşa söyler misin zaten para kazanıyorumNe demek canım benim daha çok takipçilere inşAllah
------
Her zaman ilkeli davrandı bence artık sus canım konumu batırma
Sabırsızlıkla bekliyorumArkadaşa söyler misin zaten para kazanıyorumÖdülü de yakında görecek. Gelip burada konusunu ben açacağım. 😎
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?