denizz19 Twitterde 100 Bin Takipçiye Ulaştı

Tekrardan tebrik ederim @denizz19 daha nicelerine inşallah

hemen takipci listesini stalklayip hesabina bakalim, Gönül Dagi'ni da takip eden biriyse bulmasi kolay

tebrikler @denizz19 , zamaninda cok konularini actim. Kuru tebrik yeterlidir bundan dolayi

@Angelica ihtiyarı şekeri tansiyonu fırlamasın diye etiketlememiş neyse tebrik edecek bişi yok gibi o yüzden teşekkür edeyim kendisine
@DR @Aserat ve Atacan ın 10 yıldır elem, keder, beddua ile yıkamadığı macun, marul kafanın tweetine yanıt verip bu konuya giden yolu açtıktan sonra;

2 kere ameliyat oldu
Şeyma olayları patladı
En yakın arkadaşı öldü
Yts bitti
O ses bitti
MasterChef reytingte çöktü
İngiltere den aldığı takım son sıralara düştü
Survivor 15 yıldır ilk defa bu kadar linç edildi
Exxen e 900 milyon yatırdı sonuç hüsran gibi
En son survivor da reytingte çökmeye başladı ; uğursuzluğuyla üçünüzün ve nicelerinin çökertemediği macunu yerle yeksan etti canım marulum
inşallah çok yaşa İsveç ya da İsviçre de der ve @Dosi ve @Yakamoz-Asi nin başına nükleer bomba düşer

https://twitter.com/x/status/1263691956225486849

Aha bu çenen için etiketlememiştim

Reactions: xemrexxx
Ne diyon sen bee
@serhatt sustun şunu

Sıfırdan zirveye, arkasında kimse olmadan hem de.. Bu başarıya kötü kılıflar uydurmayalım derim canım.

Herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim beni çok mutlu ettin konuyu açarak sevgili @Angelica canımsın.

Tüm güzel dilekler çok kıymetli. Başarımı sindiremeyen vasıfsızlar da kudursun.

------

Sıfırdan zirveye, arkasında kimse olmadan hem de.. Bu başarıya kötü kılıflar uydurmayalım derim canım.
Boşver canım böyle bir şeyi anlayabilecek vizyon yok demek ki kendisinde ki tebrik edemeyecek kadar bozulmuş benim yükselişime. Kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş o hesap.

Teşekkür ettim daha ne diyeyim

Herkes sıfırdan geliyor sosyal medyada bugün izledim Oğuzhan Uğur un bile ilk işleri tutmamış yani çevre, para vb. Önemsiz herkes için Youtubeda, Twitterda

Marul kulumuz da bir gün ilkeli davranıp survivor, kardeşlerim, yaşı çapkını, masterchef vb. Her haltı takipçi kasmak için övmekten vazgeçer ; tarafsız bir organizasyonda en iyi influencer ya da en iyi sosyal medya ünlüsü ödülü alırsa tebrik ederim ya da ününü paraya çevirebilirse o şekilde de tebrik ederim en azından kaliteli içerik olmasa da kafayı kullanmış milyonları götürmüş derim

O zamana kadar maksimum macunu çökertmesine teşekkür ederim
yani şimdi sen de hesabından her gün düzenli olarak hande erçel, engin akyürek falan övsen 6 aya 100 bin olursun çok tebriklik bir yanı yok

Son düzenleme:
Reactions: Angelica and mrt-06

Ne demek canım benim daha çok takipçilere inşAllah

------

Her zaman ilkeli davrandı bence artık sus canım konumu batırma