görmedim şimdi dinliyorum ama kuş efekti güzel düşünce)))
Bekliyorum yorumunu teşekkürler beğenmene sevindim kuşları.görmedim şimdi dinliyorum ama kuş efekti güzel düşünce)))
Teşekkür ederim yorum için sesim ona benziyor demek ki ben ne yapayım yani.eline sağlık arada sıladan daha iyi cümleler kurmuşsun ama hepsi kopuk, şarkının bir teması yok 3 ayrı şarkının konusu birleşmiş durumda 3 ana kondan birini şeçersen güzel bir şarkı olabilir.
sesindegelişme var daha az detone oluyorsun; gökhan özen efektinde hiç bir gelişme yok ))
sesin ona benziyor malasef yapacak bir şey yok ))) ama sözlere kesinle el at tek bir tema olsun böyle hiç bir duygu oluşturmuyorTeşekkür ederim yorum için sesim ona benziyor demek ki ben ne yapayım yani.
Bu yazıp seslendirdiğim 3.şarkım zaten. Yakında bir diğer 4.şarkı için hazırlıklara başlayacağım ama biraz daha zaman var.sesin ona benziyor malasef yapacak bir şey yok ))) ama sözlere kesinle el at tek bir tema olsun böyle hiç bir duygu oluşturmuyor
İlerleme olacak tabiki dostum yollarımÖnceki besteni beğenmiştim bunu daha da çok beğendim ilerleme var, bu sevindirici bir durum.
Kuşçuk da başarılı bir şekilde eşlik etmiş sana.
Sen yine de whatsapp'tan da dinlet bana bi ara ama.
Teşekkür ederim dostcan beğenmene sevindim. 😉Çok güzel olmuş sözler.Yorumun da çok iyi. Ağzına sağlık.Kuş sesi hiç rahatsız etmedi çok daha güzel olmuş hatta.özellikle Nakarat kısmını çok sevdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?