Denizz19 - Ben Kim miyim? ( Yeni Klip)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Herkese tekrardan merhabalar arkadaşlar. Geçenlerde bir sözüm vardı sizlere. Yeni yılda yeni bir şarkımla sizlerle olacağım diye. Şarkıyı bizzat kendim yazdım ve seslendirdim. Bu işte üstüne düşerek emek harcıyorum tabi değeri bilinse daha da hoş olacak ama neyse. Sizlerle paylaşmak istedim yeniden.

Mekan bu sefer farklı olunca kameramızda daha farklı oldu. Ses sorunu büyük ölçüde giderilmiş oldu böylece. Buyrun iyi dinlemeler. Yorumları bekliyorum, beğenileri de bekliyorum, eleştirileri de bekliyorum. :D

@gözlemci @aserat54 @yatutarsa @kvp-medya @mrt-06 @Bully @Yiğitt @Cengo @Harunnn60 @-potterhead- @china_shangai @xdragxx @xemrexxx @hayret bi şey @RüzgarGülü @Tzira @dizi kolik ve diğer unuttuğum arkadaşlar.​

şarkıyı şu an dinliyorum da ilk yorum saçlara gelsin. bağımsızlıklarını ilan etmişler :F

Ben açtım telden ama internet paketi biter korkusuyla kapattm birazdan dinleyip yorum atarm. :X
Muhabbet kuşlarını yan odaya alaydn iyiydi. :F

Çok güzel söylemişsin yine, ağzına sağlık @denizz19. :)

Kuş da şarkıya güzel eşlik etmiş bu arada. Ayrıca saçların da çok şekil... :X

Güzel olmuş. Kuş araya girmeseymiş iyiymiş ama :D

Sesin Gökhan Özen ve Tarkan karışımı gibi olmuş :) Detone duyamadım bu sefer :)

Kardeşim fena olmamış aslında yalnız bir sorun var ki kuş acaip şarkıya odaklanmamı bozuyor sen nasıl söyledin kuş cık cık öterken :) ama birde şunu ekliyeyim şarkının bazı yerleri uyumsuz olmuş gibi yinede fena değil emeğine sağlık lakin düzenlersen bu slow parçayla iyi bir iş çıkarabilirsin , birkaç videonu böyle daha güzel ortamda çek dene ne olur ne olmaz yani herşey şansa bakıyor youtube da bi 5-10 M izlen Beyaz Show seni çağırır 😉 sonra bakarsın patladın gittin :)

Şimdiye kadarki en iyi perforamansın olmuş @denizz19 :) Sesin şarkıya çok güzel gitmiş. Sen şarkıyı söylerken ben de aklımda bir aranje yaptım çok yakıştı :X

şarkıyı şu an dinliyorum da ilk yorum saçlara gelsin. bağımsızlıklarını ilan etmişler :F
Şarkıya da yorum bekliyorum öncelik yorumun saçlara geleceğini tahmin ediyordum. :A Evet biraz dağılmış bir haldeydim bugün. :F

Ben açtım telden ama internet paketi biter korkusuyla kapattm birazdan dinleyip yorum atarm. :X
Muhabbet kuşlarını yan odaya alaydn iyiydi. :F
Onlar yumurtladılar şuan o yüzden çok rahatsız etmiyorum. :D

Çok güzel söylemişsin yine, ağzına sağlık @denizz19. :)

Kuş da şarkıya güzel eşlik etmiş bu arada. Ayrıca saçların da çok şekil... :X
Ben bağırdıkça o daha fazla bağırıyordu. :F

Güzel olmuş. Kuş araya girmeseymiş iyiymiş ama :D

Sesin Gökhan Özen ve Tarkan karışımı gibi olmuş :) Detone duyamadım bu sefer :)
Teşekkürler Hayrettin detone az çünkü asıl ses tonumu duyamıyordunuz diğer kamerayla. :A

Kardeşim fena olmamış aslında yalnız bir sorun var ki kuş acaip şarkıya odaklanmamı bozuyor sen nasıl söyledin kuş cık cık öterken :) ama birde şunu ekliyeyim şarkının bazı yerleri uyumsuz olmuş gibi yinede fena değil emeğine sağlık lakin düzenlersen bu slow parçayla iyi bir iş çıkarabilirsin , birkaç videonu böyle daha güzel ortamda çek dene ne olur ne olmaz yani herşey şansa bakıyor youtube da bi 5-10 M izlen Beyaz Show seni çağırır 😉 sonra bakarsın patladın gittin :)
Onların sesine alışığım ben o yüzden çok rahatsız etmiyor beni. :A Şarkıyı tam derleyemedim henüz ama söz verdiğim için sunmak istedim. :)

Şimdiye kadarki en iyi perforamansın olmuş @denizz19 :) Sesin şarkıya çok güzel gitmiş. Sen şarkıyı söylerken ben de aklımda bir aranje yaptım çok yakıştı :X
Teşekkürler Emre sözleri nasıl buldun :D

Güzel olmuş,ağzına sağlık.Keşke kuş araya girmeseydi :D
Kuş için bu kadar yorum geleceğini düşünmemiştim valla. :A

bu arada kuş rahatsız etmedi beni, güzel bile olmuş hatta :D
O benim canım kuşum rahatsızlık vermez zaten. :A

Onların sesine alışığım ben o yüzden çok rahatsız etmiyor beni. :A Şarkıyı tam derleyemedim henüz ama söz verdiğim için sunmak istedim. :)

beğendim sözlerini de, yüreğine sağlık :D 0:51-1:15 arası çok iyi özellikle :)

Kuş için bu kadar yorum geleceğini düşünmemiştim valla. :A

O benim canım kuşum rahatsızlık vermez zaten. :A
Bak diyorum sana iyi bir derleme yap birde iki dın dın eden birini bul gitar vb :) parçayı çal youtube a at bakarsın şöhretin kapıları sanada açılır bizleride görürsün :)

Bunu yapmam lazım. :T:

Kuşları pissten alsaydın keşke. :(

Kuşlardan dolayı sesi kısmak zorunda kalsamda öyle ölümcül etkilemedi, iyisin iyi. :D

Bak diyorum sana iyi bir derleme yap birde iki dın dın eden birini bul gitar vb :) parçayı çal youtube a at bakarsın şöhretin kapıları sanada açılır bizleride görürsün :)
Çevremde gitar çalan isimler henüz daha yeni öğrenmeye başlayan kişiler ve dolayısıyla henüz nota eğitimleri yok. Müzik yapacak kapsama geldiklerinde bende düşünüyorum. Bu şarkılar boşa gitmeyecek. :)

Sıla'ya tweetlesene bu şarkıyı :D @denizz19
Geçen yazdığım ve video yaptığım bir şarkıya etiketledim ama cevap gelmedi şansımı yine deneyeceğim. :D

Bunu yapmam lazım. :T:

Kuşları pissten alsaydın keşke. :(

Kuşlardan dolayı sesi kısmak zorunda kalsamda öyle ölümcül etkilemedi, iyisin iyi. :D
Kuşların yerini şuan için değiştirmem zor çünkü yumurtaları var yuvada ve hareket ettiremem. :)

ya da Samsun Demir'e, Samsun bey çok açık yeni isimlere :) @denizz19
Beste yapan isimlerle şimdi çalışmak daha iyi. :D