Nedense senin mesajına yaklaşan olunca oluyordu bu işlem.Yasal olmayan şeyler silindi.
Hele sen daha dur 10 bin'i yeni geçtin.ben hedefime 1 hafta icinde ulasiyorumyaza kadar diyordum yarismam erken olmasina vesile oldu
Nedense senin mesajına yaklaşan olunca oluyordu bu işlem.Yasal olmayan şeyler silindi.
Hele sen daha dur 10 bin'i yeni geçtin.ben hedefime 1 hafta icinde ulasiyorumyaza kadar diyordum yarismam erken olmasina vesile oldu
bundan sonra çok daha özensiz aç desteklerim seniSorma ben de pişman oldum sonradan ama iş işten geçti artıkKıyamadık ne yazık ki kottiriğimize
15 bin oldummu zaten duracam artikNedense senin mesajına yaklaşan olunca oluyordu bu işlem.
Hele sen daha dur 10 bin'i yeni geçtin.
Hep de ben denk geliyorum maalesef, kaderimizde var kot kafanın konularını açmakbundan sonra çok daha özensiz aç desteklerim seni
yoo aslinda planlamıyordum ama denk gelseydim acardim. Bende şöyle birsey var kimin konusunu actiysam o kisi ile bazilariyla ufak bazilariyla büyük limoni olma durumumuz oldu. Deniz ile inanirmisin hic alinganlik tartismamiz olmadi nedense ve büyüsü bozulur diye çekindim birazHep de ben denk geliyorum maalesef, kaderimizde var kot kafanın konularını açmak
Mesela bu konuyu sen açmayı planlıyormuşsun ama tam da zamanında kayboldun
hhahah raporunu tuttum forumda kim mustinin hangi şarkısını seviyor diye@Bully öncelikle konumu açtığın İçin teşekkür ederim o kadar gözünüze soktum bir zahmet açınHediyelerimde şahane@Yakamoz-Asi teşekkür ederim@vadikızı canımsın çok teşekkürler hediyelerimde şahane@destere canın çıkmasın herkes yazsın en son teşekkür edecektim herkese teşekkür ederim tebriğin için@turkuazz sana da çok teşekkürler her seferinde bir sürü hediye sünüyorsun@Dosi m cansın ben de seni seviyorum hisler karşılıklı@Çiğdem- teşekkür ederim sana da nerden biliyon tesir altındayı en çok sevdiğimi saf kız@Billy Kane teşekkürler troll@sokak sanati sana da teşekkürler pek sevmesem de seni vefalısın aferin@mrt-06 sağ ol canım inşallah hepsini sollayacağım
@Bully @Yakamoz-Asi @Dosi @vadikızı @turkuazz @destere @Çiğdem- @sokak sanati @Billy Kane
ay hoşt total seni.ssAskere gitmeden @xemrexxx'e bir darbe indir zaten son zamanlarda pek mesaj yazmıyor.Ben de forumdan gitmeden 100 bin'e ulaşmayı istiyorum.
Eskiden @OzaN toplu mesaj siliyordu 2 defa sildi en az 10 bin mesajım gitmişti, neden siliyordun sahi Ozan? Eski Fav10'dan işte manzaralar arkadaşlar görün artık mesaj silinmiyor.
Ezik korkudan bolca mesaj yazarsın artıkay hoşt total seni.ss
neyse gelmişken marulu hepi 90 binler @denizz19 sana kıvırcık marul salata hediye ediyorum bol bol ye kendini de bitir
56 bin mesaj farkını nasıl kapatıcanEzik korkudan bolca mesaj yazarsın artık
Ne farklar kapattık biz
@Bully öncelikle konumu açtığın İçin teşekkür ederim o kadar gözünüze soktum bir zahmet açınHediyelerimde şahane@Yakamoz-Asi teşekkür ederim@vadikızı canımsın çok teşekkürler hediyelerimde şahane@destere canın çıkmasın herkes yazsın en son teşekkür edecektim herkese teşekkür ederim tebriğin için@turkuazz sana da çok teşekkürler her seferinde bir sürü hediye sünüyorsun@Dosi m cansın ben de seni seviyorum hisler karşılıklı@Çiğdem- teşekkür ederim sana da nerden biliyon tesir altındayı en çok sevdiğimi saf kız@Billy Kane teşekkürler troll@sokak sanati sana da teşekkürler pek sevmesem de seni vefalısın aferin@mrt-06 sağ ol canım inşallah hepsini sollayacağım
@Bully @Yakamoz-Asi @Dosi @vadikızı @turkuazz @destere @Çiğdem- @sokak sanati @Billy Kane
@Bully öncelikle konumu açtığın İçin teşekkür ederim o kadar gözünüze soktum bir zahmet açınHediyelerimde şahane@Yakamoz-Asi teşekkür ederim@vadikızı canımsın çok teşekkürler hediyelerimde şahane@destere canın çıkmasın herkes yazsın en son teşekkür edecektim herkese teşekkür ederim tebriğin için@turkuazz sana da çok teşekkürler her seferinde bir sürü hediye sünüyorsun@Dosi m cansın ben de seni seviyorum hisler karşılıklı@Çiğdem- teşekkür ederim sana da nerden biliyon tesir altındayı en çok sevdiğimi saf kız@Billy Kane teşekkürler troll@sokak sanati sana da teşekkürler pek sevmesem de seni vefalısın aferin@mrt-06 sağ ol canım inşallah hepsini sollayacağım
Keyif aldın mı bariWefadan çok laf sokmaktı amacım.
Keyif aldın mı barihaz duygun EGO'n tavandır
La 4 gün oldu ben onun üzerine 386 mesaj yazmışımBu sefer hediye vermeye üşeniyorum, zaten yakın zamanda vermiştim sanırım. Bu yüzden sadece tebrikler demekle yetineceğim.@denizz19
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?