Şu tipsiz herifin resmini gördükçe gıcık oluyorum beee😡
Vayy vadi helal olsun harbi Türk kadınıŞu tipsiz herifin resmini gördükçe gıcık oluyorum beee😡
Vayy vadi helal olsun harbi Türk kadını
Neriman Hanım ne alaka neyse kırgınlardan yola çıkarsak fena sayılmaz teşekkürlerNice 80 binlere ola ola 80 binmi oldun gündee 37888 saat onlinesin dermişim
Ekli dosyayı görüntüle 53059 Ekli dosyayı görüntüle 53060 Hediyelerin @denizz19
Konuya yazamadım çünkü yoldayım. Hala konudayım. Tebrik ederim. Nice cirkeflikler ile dolu mesajlara.
Buda hediyen. Bazı bayan arkadaşlar kıskanabilir.
Hediye nerde ve hediyeme nasiplenme sen bulana kadar ben işimi bitirdim hediyeylesanırım hediyeyi yanlış adrese gönderdin neyseki ben yolda yetiştim gereksiz kişilere ulaşmadan önce )
bu arada 80 bininci şeyin kutlu olsun @denizz19 allah daha beterinden korusun
Hediye nerde ve hediyeme nasiplenme sen bulana kadar ben işimi bitirdim hediyeyle
Canım ben hediyemi aldım çoktan sen geç kaldın kolide bulması gereken sensintek açımlıktı zaten tekrarı yok bunun yetişir yetişmez açtım koliside çöpte
Canım ben hediyemi aldım çoktan sen geç kaldın kolide bulması gereken sensin
Oy toplamak İçin yapmayacağı şey Yok@sokak sanati onu gönderirken ne düşündü acaba insan öyle bişeyi paketleyip göndermeye kıyamaz sanırım kendisine abuzer kadayıfı ayırdı )
allahtan yanlışlıkla arianayı göndermemişOy toplamak İçin yapmayacağı şey Yok
Bunu önden göndermiş onu da yollar merak etmeallahtan yanlışlıkla arianayı göndermemiş
Vuuu özel uğraş olsa gerek teşekkürler çok güzel
Bunu önden göndermiş onu da yollar merak etme
Vuuu özel uğraş olsa gerek teşekkürler çok güzel
Kurcalarken ama dikkat et kırılmasın bir yerleri bana sağlam Laz'ımben posta işine başladım herşey benim kontrolümden geçip sahiplerine ulaşacak artık kutuyu kontrol edip kurcalamadan kimseye teslim etmem