DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,480
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
aa ne demek her zamanTeşekkür ederim DarkLeqenD bey.
aa ne demek her zamanTeşekkür ederim DarkLeqenD bey.
Sevimsizlik yapsan da seviyorum seni işte.aa ne demek her zaman
aa ben naptımSevimsizlik yapsan da seviyorum seni işte.
İyi de ben bu adamı sevmiyordum ki İlk iki sezon bu adamı seviyordum ama sonra karakterini 3.sezonda hiç etti senaristlertebrikler @denizz19 sana hediyem ortak bayıldığımız birisi olacak sen losttan hayran bende sonra cw kanalımıza vampir günlüklerine katıldıktan sonra hayran olduğum
Ian Somerhalder
buda kim oluyor onun yanında sen onu sevİyi de ben bu adamı sevmiyordum ki İlk iki sezon bu adamı seviyordum ama sonra karakterini 3.sezonda hiç etti senaristler
Bu varken onu sevmem için bir sebep söylebuda kim oluyor onun yanında sen onu sev
aa bunlar aynı kişimi oluyor şimdiBu varken onu sevmem için bir sebep söyle
sen ne anlarsın bee anca kıskan böyle vucutlu erkekleri kşralık aşktan ömeri kıskandığını unutmadımBerbat
Saftirik kız bu adamda vücut yok ki Bu vücutsa aynısı bende de varsen ne anlarsın bee anca kıskan böyle vucutlu erkekleri kşralık aşktan ömeri kıskandığını unutmadım
evet ince vucudu ama karın kaslarını görmüyormusun sende nerde öyle kasSaftirik kız bu adamda vücut yok ki Bu vücutsa aynısı bende de var
Bütün vücut hatlarımı bilmemen normalevet ince vucudu ama karın kaslarını görmüyormusun sende nerde öyle kas
havuzda fotonu görmüştüm sende vucut falan yok kusura bakma vllaBütün vücut hatlarımı bilmemen normal
Benim vücudum kaslı değil ama fit bir vücut zatenhavuzda fotonu görmüştüm sende vucut falan yok kusura bakma vlla
haah aa evet orası doğru olabilirBenim vücudum kaslı değil ama fit bir vücut zaten