DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,211
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
aa ne demek her zamanTeşekkür ederim DarkLeqenD bey.![]()
aa ne demek her zamanTeşekkür ederim DarkLeqenD bey.![]()
Sevimsizlik yapsan da seviyorum seni işte.aa ne demek her zaman![]()
aa ben naptımSevimsizlik yapsan da seviyorum seni işte.![]()
İyi de ben bu adamı sevmiyordum kitebrikler @denizz19 sana hediyem ortak bayıldığımız birisi olacaksen losttan hayran bende sonra cw kanalımıza vampir günlüklerine katıldıktan sonra hayran olduğum
Ian Somerhalder
![]()
buda kim oluyor onun yanında sen onu sevİyi de ben bu adamı sevmiyordum kiİlk iki sezon bu adamı seviyordum ama sonra karakterini 3.sezonda hiç etti senaristler
![]()
Bu varken onu sevmem için bir sebep söylebuda kim oluyor onun yanında sen onu sev![]()
![]()
![]()
aa bunlar aynı kişimi oluyor şimdiBu varken onu sevmem için bir sebep söyle
![]()
sen ne anlarsın bee anca kıskan böyle vucutlu erkekleri kşralık aşktan ömeri kıskandığını unutmadımBerbat![]()
Saftirik kız bu adamda vücut yok kisen ne anlarsın bee anca kıskan böyle vucutlu erkekleri kşralık aşktan ömeri kıskandığını unutmadım![]()
![]()
![]()
evet ince vucudu ama karın kaslarını görmüyormusun sende nerde öyle kasSaftirik kız bu adamda vücut yok kiBu vücutsa aynısı bende de var
![]()
Bütün vücut hatlarımı bilmemen normalevet ince vucudu ama karın kaslarını görmüyormusun sende nerde öyle kas![]()
havuzda fotonu görmüştüm sende vucut falan yok kusura bakma vllaBütün vücut hatlarımı bilmemen normal![]()
Benim vücudum kaslı değil ama fit bir vücut zatenhavuzda fotonu görmüştüm sende vucut falan yok kusura bakma vlla![]()
![]()
![]()
haah aa evet orası doğru olabilirBenim vücudum kaslı değil ama fit bir vücut zaten![]()