Biliyoruz kalite beslediğiniBen de zaten nezaketen iyi demiştim
Sağ ol aga hani hediyem
Aslında aklımdaydı ama araya dedektiflik işi girdi. @Yiğitt de bizim canımız zaten. Ayrıca ben yarışamazdım onla konum da boşa giderdi.@Yiğitt senden bekliyordum zaten aslında başka biri vardı aklımda ama sağlık olsun sen de cansın teşekkürler. Hediyem de iyiymiş.
Çok samimiyetsiz Gülücük koymayı öğreteceğim sana AbayTebrikler Başkan nice güzel mesajlara.
Nasıl da biliyor kendisinden bahsettiğimiAslında aklımdaydı ama araya dedektiflik işi girdi. @Yiğitt de bizim canımız zaten. Ayrıca ben yarışamazdım onla konum da boşa giderdi.
Hediye her zamanki Yiğit klasiği ama muhteşem tabii.
O şimdi uzun bir mesaj yazacaktır ben genelde öyle seviyorum da
Hediye konusunda biraz yüzsüzlük yaparım sağ ol aga harika
Neresi samimiyetsiz sanada kendimizi beğendiremiyoruz.))Çok samimiyetsiz Gülücük koymayı öğreteceğim sana Abay
Nasıl da biliyor kendisinden bahsettiğimi
Gül biraz gül tebessüm et öyle torunların elini öpmeye geldiğinde suratı asık durma karşılarındaNeresi samimiyetsiz sanada kendimizi beğendiremiyoruz.))
Sen de hep yabancı uyruklu kadınları yolluyorsun Teşekkürler
Siyah saçlı, mavi gözlü, beyaz tenli daha ne istiyorsun.Sen de hep yabancı uyruklu kadınları yolluyorsun Teşekkürler
Yok ya ben öyle çok ciddi değilim sen yanlış tanıyosun beni.)) Neyse hediyenide verim.Gül biraz gül tebessüm et öyle torunların elini öpmeye geldiğinde suratı asık durma karşılarında
Aslında pek de ciddi değilsin TeşekkürlerYok ya ben öyle çok ciddi değilim sen yanlış tanıyosun beni.)) Neyse hediyenide verim.