Bir yere filan ayrılma eksikliğin çok hissedilir..Ayy ne güzel hediye bu çok teşekkürler
Kıymetimi çok sonra anlayacaksın bacaksız göreceksin Deniz'in ne kadar iyi biri olduğunu 7 Ocağı bekleteşekkürler bu arada.
Bir yere filan ayrılma eksikliğin çok hissedilir..Ayy ne güzel hediye bu çok teşekkürler
Kıymetimi çok sonra anlayacaksın bacaksız göreceksin Deniz'in ne kadar iyi biri olduğunu 7 Ocağı bekleteşekkürler bu arada.
Her son bir başlangıçtır canısı bu sorunun net bir yanıtı yokTemelli ayrılmayı falan düşünmüyorsun, değil mi?
Ortada bir sorun varsa özelden söyleyebilirsin, dinlerim yani.Her son bir başlangıçtır canısı bu sorunun net bir yanıtı yok
Beni buraya bağlayan pek bir şey kalmadı be turkuazz. Samimiyetsizlikler kol gezmeye başladı forumda yani benim rolüm burada sona eriyor dizi benden sonra çökmez inşallahBir yere filan ayrılma eksikliğin çok hissedilir..
Hayır, ortamı birtakım samimiyetsiz üyelere bırakma lütfen.Beni buraya bağlayan pek bir şey kalmadı be turkuazz. Samimiyetsizlikler kol gezmeye başladı forumda yani benim rolüm burada sona eriyor dizi benden sonra çökmez inşallah
Ortamda onların boruları ötüyor zaten boşuna benim rolüm kalmadı demiyorum dimiHayır, ortamı birtakım samimiyetsiz üyelere bırakma lütfen.
Ben Eylül ayının başlarında buraya geldim..daha buraya yeni yeni alıştım..tam alıştım demişken senin gibi önemli bir üyeyi kaybetmek istemem her zaman burada görmek istediklerim kişilerdensin..umarım ayrılmazsınBeni buraya bağlayan pek bir şey kalmadı be turkuazz. Samimiyetsizlikler kol gezmeye başladı forumda yani benim rolüm burada sona eriyor dizi benden sonra çökmez inşallah
Ben bilmez miyim onları? "Dünyayı ben yarattım" havaları elbet bir gün sönecek umarım, ama bunun bedeli senin gibi önemli bir üyenin kaybedilmesi olmamalı.Ortamda onların boruları ötüyor zaten boşuna benim rolüm kalmadı demiyorum dimiÖylelerine tamah edildikçe bu forumda yaz bir köşeye kimse kalmayacak net
Ben bilmez miyim onları? "Dünyayı ben yarattım" havaları elbet bir gün sönecek umarım, ama bunun bedeli senin gibi önemli bir üyenin kaybedilmesi olmamalı.
Ortada bir sorun varsa özelden söyleyebilirsin, dinlerim yani.
Bakalım hissedilecek mi gerçekten
Vayy çok teşekkür ederim harika hediyeler
Teşekkür ederim canısı
Burada hediyen.Vayy çok teşekkür ederim harika hediyeler
Teşekkür ederim canısıhani hediyem
Kanal D binasını bana hediye etti iyiymiş
Gecikme için tekrar özür dilerim inan gözümden kaçmış böyle güzel bir tebrik mesajı cevapsız bırakılır mı yoksa çok teşekkür ederimHadi kalk gidelim hemen şu anda,
Kapa telefonunu bulamasın arayan da,
Açarız radyoyu yol nereye biz oraya..
Deniz deyince Sıla, Sıla deyince de 'Kafa' aklima geliyor o yüzden şarkı ile giriş yapayım.
Çok tebrikler nice mesajlara.
Sıla'nın en beğendiğim hali 'Kafa' klipindeki bu hali, o yüzden onu hediye edeyim.
Note: Bu halinin daha iyi resmini bulamadım.
Ekli dosyayı görüntüle 47783
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?