denizz19 60.000'ler Kulübünde!

Hadi kalk gidelim hemen şu anda,
Kapa telefonunu bulamasın arayan da,
Açarız radyoyu yol nereye biz oraya..

Deniz deyince Sıla, Sıla deyince de 'Kafa' aklima geliyor o yüzden şarkı ile giriş yapayım. :X

Çok tebrikler nice mesajlara. :D

Sıla'nın en beğendiğim hali 'Kafa' klipindeki bu hali, o yüzden onu hediye edeyim. :D

Note: Bu halinin daha iyi resmini bulamadım. :(

Sila-kafa-2011.jpg

Beni buraya bağlayan pek bir şey kalmadı be turkuazz. Samimiyetsizlikler kol gezmeye başladı forumda yani benim rolüm burada sona eriyor dizi benden sonra çökmez inşallah :D
Ben Eylül ayının başlarında buraya geldim..daha buraya yeni yeni alıştım..tam alıştım demişken senin gibi önemli bir üyeyi kaybetmek istemem her zaman burada görmek istediklerim kişilerdensin..umarım ayrılmazsın

Ortamda onların boruları ötüyor zaten boşuna benim rolüm kalmadı demiyorum dimi :) Öylelerine tamah edildikçe bu forumda yaz bir köşeye kimse kalmayacak net :)
Ben bilmez miyim onları? "Dünyayı ben yarattım" havaları elbet bir gün sönecek umarım, ama bunun bedeli senin gibi önemli bir üyenin kaybedilmesi olmamalı.

Hadi kalk gidelim hemen şu anda,
Kapa telefonunu bulamasın arayan da,
Açarız radyoyu yol nereye biz oraya..

Deniz deyince Sıla, Sıla deyince de 'Kafa' aklima geliyor o yüzden şarkı ile giriş yapayım. :X

Çok tebrikler nice mesajlara. :D

Sıla'nın en beğendiğim hali 'Kafa' klipindeki bu hali, o yüzden onu hediye edeyim. :D

Note: Bu halinin daha iyi resmini bulamadım. :(

Ekli dosyayı görüntüle 47783
Gecikme için tekrar özür dilerim inan gözümden kaçmış böyle güzel bir tebrik mesajı cevapsız bırakılır mı yoksa çok teşekkür ederim :D