Ayol ne yapıyım ha benim konum ha @denizz19 un konusu
Parlağı kaptın yine iyisin. Oh bedavadan hediye aldı bebüş.Ayol ne yapıyım ha benim konum ha @denizz19 un konusu
Arada kaynadım işte.
İyi düşünebilsin tatlı çifti evet çok samimi ve doğallar rol yaptıkları bile belli değil yaşayarak oynuyor SavNaz gibi değil en azından
Bu da ayrı bencil kendisine hediye vermiş Teşekkürler yine de.
Ayyy tatlım utandırıyorsun beni çok sağol
Teşekkür ederimTebrikler 55.000 mesajın
İşte hediye dediğin böyle olur sağol Enver 😉Tebrikler şarkıcı olarak hayran olduğumuz Deniz bey Nice mesajlara
Buda hediyen
Teşekkür ederimTebrikler @denizz19
Güzellik abidem benim onun yüreğinin güzelliği şarkıları bile şuan ki o sarı saçlarının yakışmayışını kapatacak cinsten İnşallah bu fesat dolu mesajlarım senin elenmenle son bulacakTebrikler Deniz'ciğim. Nice cirkeflik, fesatlik, gıcıklıklarla dolu mesajlara.
Bu hediyeyi daha önce vermiştim ama doyamadığını düşünüp bir daha vermek istedim.
Teşekkürler hediyemi de çok beğendim Pazartesi'nin tek gerçeği
Teşekkürler hediyem çok dadlu
Bunun şerefine Sıla'ya tam verebilirsinTebrik ederim canişkom. Bu arada rüyamda seni gördüm allah hayıra çıkarsın. 2 gün önce.
Konuyu yarım saat önce görseydim olabilirdi ama oylarımı kullandım ve puanın hazır.Bunun şerefine Sıla'ya tam verebilirsin
Tam olmasa da olur yüksek puan da olur yoksa Boğaz'ına yapışırım rüyandaKonuyu yarım saat önce görseydim olabilirdi ama oylarımı kullandım ve puanın hazır.
Ay iyi yırttım desene.Tam olmasa da olur yüksek puan da olur yoksa Boğaz'ına yapışırım rüyanda