Oh olsun sana.Yazı yaz lan öyle kuru kuruya tebrik mi olur
Teşekkürler minik pıtırcığım benim hediyem de iyiymişOh olsun sana.
Sevmezsin diyerek verdim hediyeyi.Teşekkürler minik pıtırcığım benim hediyem de iyiymiş
Sıla'nın olduğu her kare bana güzelSevmezsin diyerek verdim hediyeyi.
Ben senin bu kareden sonra böyle olacağını düşünmüştüm halbuki.Sıla'nın olduğu her kare bana güzel
Teşekkür ederim Metin inşallahTebrikler , Darısı benim başıma.
Çok sexy benim hatunumBen senin bu kareden sonra böyle olacağını düşünmüştüm halbuki.
Çok Seksü.[emoji182] [emoji182]Teşekkür ederim Metin inşallah
Çok sexy benim hatunum
Tebrikler canım kottiriğim. Güzel bir kulübe girmişsin 55 sayısını severim.
Başka ne diyeyim bilemedim senin için yazdığım uzun ve övgü dolu yazıların haddi hesabı yoktur zaten benden bir şey bekleme artık bu sefer kuru tebrik var sana.
Bu arada bende 27.000 mesaj sayısına ulaştım, tebrikleri bu başlık altından kabul edebilirim.Teşekkür ederim Metin inşallah
Çok sexy benim hatunum
Kulüp yok öyle önce benim tebriklerim gelsin deBu arada bende 27.000 mesaj sayısına ulaştım, tebrikleri bu başlık altından kabul edebilirim.
Aman iyi sağol lanTebrikler canım kottiriğim. Güzel bir kulübe girmişsin 55 sayısını severim.
Başka ne diyeyim bilemedim senin için yazdığım uzun ve övgü dolu yazıların haddi hesabı yoktur zaten benden bir şey bekleme artık bu sefer kuru tebrik var sana.
Çok teşekkürler hediyelerinizi MusicSurvivor'da Sıla'ya yüksek puan vererek yapabilirsinizTebrik ederim sayın yöneticim mobilde olduğum için hediyenizi sonradan yollarımbaşarılarınızın devamını dilerim
Sana noluyor la. Neyse tebrikler bebüşüm bu da hediyen.Bu arada bende 27.000 mesaj sayısına ulaştım, tebrikleri bu başlık altından kabul edebilirim.
Lan bana bile hediye vermedin insafsızSana noluyor la. Neyse tebrikler bebüşüm bu da hediyen.
Ay ne biliyim bir mutluluk hormanlarım arttı, yazayım dedim.Sana noluyor la. Neyse tebrikler bebüşüm bu da hediyen.
Bu bana mıTebrikler canısı.Darısı bana
Bak bu da hediyen