denizz19, 55.000'ler Kulübünde!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
Forumumuzun sevilen ve başarılı yöneticilerinden birisi olan @denizz19 arkadaşım 55.000 mesaj sayısına ulaşmıştır. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Hediye olarak ise; (Oh olsun sana :A )
700x265721_ozcanson_1.jpg

Tebrikler canım kottiriğim. :D Güzel bir kulübe girmişsin 55 sayısını severim.

Başka ne diyeyim bilemedim senin için yazdığım uzun ve övgü dolu yazıların haddi hesabı yoktur zaten benden bir şey bekleme artık bu sefer kuru tebrik var sana. :A

Tebrik ederim sayın yöneticim mobilde olduğum için hediyenizi sonradan yollarım:)başarılarınızın devamını dilerim

Başka ne diyeyim bilemedim senin için yazdığım uzun ve övgü dolu yazıların haddi hesabı yoktur zaten benden bir şey bekleme artık bu sefer kuru tebrik var sana. :A
Teşekkür ederim Metin inşallah :)

Çok sexy benim hatunum :A
Bu arada bende 27.000 mesaj sayısına ulaştım, tebrikleri bu başlık altından kabul edebilirim. :bhr: :A

Bu arada bende 27.000 mesaj sayısına ulaştım, tebrikleri bu başlık altından kabul edebilirim. :bhr: :A
Kulüp yok öyle önce benim tebriklerim gelsin de :F

Aman iyi :T: sağol lan :F

Tebrik ederim sayın yöneticim mobilde olduğum için hediyenizi sonradan yollarım:)başarılarınızın devamını dilerim
Çok teşekkürler hediyelerinizi MusicSurvivor'da Sıla'ya yüksek puan vererek yapabilirsiniz :F