denizz19 40.000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
57,236
Puanı
1,060
Forumumuzun Sevdaluk'a olan düşkünlüğüyle bilinen sevilen üyesi @denizz19 40.000'ler kulübüne girmiştir. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Seviliyorsun kot kafa iyi ki aramızdasın. Bu da hediyen dostum. :D

1653691_647682745295536_1272883282_n.jpg

Tebrikler savduluğu bitip tükenmeyen deniz :D 50 binde sevdaluğu unutmuş olman dileğiyle :A

Forumumuzun Sevdaluk'a olan düşkünlüğüyle bilinen sevilen üyesi @denizz19 40.000'ler kulübüne girmiştir. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Seviliyorsun kot kafa iyi ki aramızdasın. Bu da hediyen dostum. :D

1653691_647682745295536_1272883282_n.jpg
Teşekkür ederim Kaan dostum senin forumda yerin ayrı sen bir yana bir başkası bir yana. Fazla şımarma ama fikrimi değişebilirim. Teşekkür ederim sanki benim kulübe girmemi bekliyormuşsun gibi hemen açtın :A

tebrikler kot kafa :X nice erken finalli mesajlara :A
Teşekkürler kıytırık dostum. Erken finalli mesajı inşallah sende yazarsın bir gün :D Ki yazmadığını söyleyemezsin. :)

Tebrikler :) Yakında beni de geçersin eski hava yok bende olsa şu an 3.ydüm :A
Teşekkürler Kadir. Kimseyi geçme sıkıntım yok bende eski çene olsa daha da hızlı giderim ama gerek yok kafi çenem yeter. :)

Tebrikler Denizcim. :Z
Teşekkürler Yiğitçim. :A

Teşekkürler eros. :)

Tebrikler Totalin Gülü.:A Nice Sevdaluklu mesajlara.:F
Sen sanki total değilsin Allah'ın delisi. :A Teşekkür ederim inşallah daha da Sevdaluk ile ilgili yazılarım olacak. :A

Teşekkürler Kadir. :)

Tebrikler kotkafa, nice güzel mesajlara. :)
Teşekkür ederim çok bilmiş yöneticim :A

Teşekkür ederim :)

Sağolun paşam. :A

Teşekkürler legolas :)

Teşekkür ederim cookies :)

Teşekkürler şanssız Fahriye :A

Tebrikler savduluğu bitip tükenmeyen deniz :D 50 binde sevdaluğu unutmuş olman dileğiyle :A
Savdaluk değil cücük seni tükenmeyecek o Sevdaluk çünkü. 50 binde anca biter bu sevda :A

Sağol Besocum darısı senin başına mürvetini görelim artık. :A

çokkk tebrikler 😉😉😉
40.000ler kulubune :hosgeldin:
Sağolasın çiğdem sende olursun inşallah :D

Teşekkür ederim Kaan dostum senin forumda yerin ayrı sen bir yana bir başkası bir yana. Fazla şımarma ama fikrimi değişebilirim. Teşekkür ederim sanki benim kulübe girmemi bekliyormuşsun gibi hemen açtın :A

Teşekkürler kıytırık dostum. Erken finalli mesajı inşallah sende yazarsın bir gün :D Ki yazmadığını söyleyemezsin. :)

Teşekkürler Kadir. Kimseyi geçme sıkıntım yok bende eski çene olsa daha da hızlı giderim ama gerek yok kafi çenem yeter. :)

Teşekkürler Yiğitçim. :A

Teşekkürler eros. :)

Sen sanki total değilsin Allah'ın delisi. :A Teşekkür ederim inşallah daha da Sevdaluk ile ilgili yazılarım olacak. :A

Teşekkürler Kadir. :)

Teşekkür ederim çok bilmiş yöneticim :A

Teşekkür ederim :)

Sağolun paşam. :A

Teşekkürler legolas :)

Teşekkür ederim cookies :)

Teşekkürler şanssız Fahriye :A

Savdaluk değil cücük seni tükenmeyecek o Sevdaluk çünkü. 50 binde anca biter bu sevda :A

Sağol Besocum darısı senin başına mürvetini görelim artık. :A

Sağolasın çiğdem sende olursun inşallah :D

Hepimiz Totaliz zaten ama sen ağır totalsin.:A Çılgın projelerini bekliyoruz.:F