- Reaksiyon puanı
- 57,261
- Puanı
- 1,060
Teşekkür ederim Kaan dostum senin forumda yerin ayrı sen bir yana bir başkası bir yana. Fazla şımarma ama fikrimi değişebilirim. Teşekkür ederim sanki benim kulübe girmemi bekliyormuşsun gibi hemen açtınForumumuzun Sevdaluk'a olan düşkünlüğüyle bilinen sevilen üyesi @denizz19 40.000'ler kulübüne girmiştir. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Seviliyorsun kot kafa iyi ki aramızdasın. Bu da hediyen dostum.
Teşekkürler kıytırık dostum. Erken finalli mesajı inşallah sende yazarsın bir gün Ki yazmadığını söyleyemezsin.tebrikler kot kafa nice erken finalli mesajlara
Teşekkürler Kadir. Kimseyi geçme sıkıntım yok bende eski çene olsa daha da hızlı giderim ama gerek yok kafi çenem yeter.Tebrikler Yakında beni de geçersin eski hava yok bende olsa şu an 3.ydüm
Teşekkürler Yiğitçim.Tebrikler Denizcim.
Teşekkürler eros.Tebrikler deniz.
Sen sanki total değilsin Allah'ın delisi. Teşekkür ederim inşallah daha da Sevdaluk ile ilgili yazılarım olacak.Tebrikler Totalin Gülü. Nice Sevdaluklu mesajlara.
Teşekkürler Kadir.tebrikler 🙂
Teşekkür ederim çok bilmiş yöneticimTebrikler kotkafa, nice güzel mesajlara.
Teşekkür ederimTEBRİK EDERİM
Sağolun paşam.Tebrikler kral
Teşekkürler legolastebrikler
Teşekkür ederim cookiesTebrikler @denizz19
Teşekkürler şanssız FahriyeTebrikler
Savdaluk değil cücük seni tükenmeyecek o Sevdaluk çünkü. 50 binde anca biter bu sevdaTebrikler savduluğu bitip tükenmeyen deniz 50 binde sevdaluğu unutmuş olman dileğiyle
Sağol Besocum darısı senin başına mürvetini görelim artık.Tebrikler Deniz.
Sağolasın çiğdem sende olursun inşallahçokkk tebrikler 😉😉😉
40.000ler kulubune
Teşekkür ederim Kaan dostum senin forumda yerin ayrı sen bir yana bir başkası bir yana. Fazla şımarma ama fikrimi değişebilirim. Teşekkür ederim sanki benim kulübe girmemi bekliyormuşsun gibi hemen açtın
Teşekkürler kıytırık dostum. Erken finalli mesajı inşallah sende yazarsın bir gün Ki yazmadığını söyleyemezsin.
Teşekkürler Kadir. Kimseyi geçme sıkıntım yok bende eski çene olsa daha da hızlı giderim ama gerek yok kafi çenem yeter.
Teşekkürler Yiğitçim.
Teşekkürler eros.
Sen sanki total değilsin Allah'ın delisi. Teşekkür ederim inşallah daha da Sevdaluk ile ilgili yazılarım olacak.
Teşekkürler Kadir.
Teşekkür ederim çok bilmiş yöneticim
Teşekkür ederim
Sağolun paşam.
Teşekkürler legolas
Teşekkür ederim cookies
Teşekkürler şanssız Fahriye
Savdaluk değil cücük seni tükenmeyecek o Sevdaluk çünkü. 50 binde anca biter bu sevda
Sağol Besocum darısı senin başına mürvetini görelim artık.
Sağolasın çiğdem sende olursun inşallah
Çılgın proje olarak Sevdaluğu Fox'ta başlatmayı planlıyorumHepimiz Totaliz zaten ama sen ağır totalsin. Çılgın projelerini bekliyoruz.
Çılgın proje olarak Sevdaluğu Fox'ta başlatmayı planlıyorum