denizz19 100.000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aferin evlat tebrik ederim.

Tebrikler, Sılacı başı Kırgın herif
@denizz19

Çok tebrik ederim kıvırcık bende hediyeni özel olarak whats app tan vericem akşama doğru
@denizz19
@MEnes ciğim teşekkür ederim dizide en sevdiğim değil ama sevdiğim 2.kız karakter diyebilirim.
Doğru haklısın 100 bin mesaj dile kolay olmadan ölme

@XanTier senin boynun altında kalmasın verdiği hediyeye bak o kadar uğraşıp onları mı getirdin önüme senin için zor olmamıştır gerçi hep aynı puanları verdiğin için .ss

@Forumdash thanks canım artık Kırgın değiliz kıran tarafız

@Thequeer sadece whatsapp yetmez özelde de bana hediye almalısın sonuçta benim gibi değerli bir insani göreceksin

Sınavlarım iyi geçerse, why not

Tebrik ederim Denizcim, nice güzel mesajlara insallah.

Bu da hediyen.

Hahahahaha ben ona 2 hafta sonra buluştuğumuzda bi öpücük veririm bi ömür yeter ona

Dimi aşkım
@denizz19
Gör bak yetmez diyecektir daha fazlasını ister o

Doğum günü kutlamasında bende ona değerli bir hediye vermiştim ama bana 40 gün boyunca hep hediye verebilirisin demişti. Messengerden,profilden, konudan hediye verdik türlü türlü ama doymak bilmedi

Kız öpücükle bunlar aynı mı ? Aşk herşeyden değerlidir
@denizz19

Tebrikler, darısı başıma.

Tebrik ederim Denizcim, nice güzel mesajlara insallah.

Bu da hediyen.

@denizz19 çok aç gözlüdür bence sen burdanda hediye ver, profilden de ver ve buradan defalarca hediye ver gözü doymaz bunun

Hahahahaha ben ona 2 hafta sonra buluştuğumuzda bi öpücük veririm bi ömür yeter ona

Dimi aşkım
@denizz19
Ozan senin forumunun en ön planda olan üyesine böyle sıradan bir tebrik mesajı atman Ne kadar vasıfsız bir yönetici olduğunu gösterir beni az şımartmalıydın .ss

Ömercik Aslan Parçası teşekkür ederim
hediyem şahane

Dosicik doymam ben şımartılmalara doyamam

Baha düşünmem lazım