Show Deniz Yıldızı - Dizi Yorumları

Berna taş gibi. :)

Deniz Yıldızı 872.Bölüm Özeti (10.10.2013)

Pelin, az daha Yıldız’a yakalanacağı için panikle Şevket’in numarasını eksik almıştır. Bu defa kararlı olan Pelin, Yıldız’ın telefonundan Şevket’in numarası alır. Acaba Pelin, Şevket’e ulaşabilecek midir? Emre kızamık geçirmekte, bu yüzden de tüm aile ve Melih, Can’ın evinde toplanmıştır. Banu bazı şeylerden şüphelenmekte ve İkili’yi izlemektedir. Peki Banu, yasak aşk yaşayan ve mutfakta yakınlaşan Melih ile Esra’yı yakalayabilecek midir? Sarp, Celal’e gelecek yatağın parasını hazırlamak ister ancak para yerinde yoktur. Berna paranın Gizem tarafından çalındığını ima edince, Sarp Gizem’e yüklenir. Bu sırada yanlarında olan Engin bu durumdan nasıl bir fayda çıkartacaktır? Suna, Şevket tarafından tehdit edilmekte, bu yüzden kendisini pavyondan kurtarmak isteyen Mustafa’dan gerçekleri gizlemektedir. Suna’dan inanılmaz etkilenen Mustafa, bir adım daha atarak Suna’yı yemeğe çıkartır. Suna’yı eski güzel günlerine geri döndüren yemek, Mustafa ve Suna’yı yakınlaştıracak mıdır?

Deniz Yıldızı 873.Bölüm Özeti (11.10.2013)

Esra ve Melih tam birbirlerine yaklaşmışken Banu bir anda onları fark eder. Banu’nun sesiyle kendilerine gelen Esra ve Melih acaba ne yapacaktır? Melih Emre’nin hastalanması dolayısıyla Can evde kalmıştır. Banu ve Melih arasında çoktan küllenmiş olan tutkulu aşk yeniden alevlenecek midir? Engin’in Tahsin’i bulma çabaları sonuçsuz kaldıkça Mustafa olaya dahil olmaya başlamıştır. Bundan rahatsızlık duyan Engin acaba Mustafa’nın büyük sırrı Elif’in yaşadığını herkese söyleyecek midir? Pelin Yıldız’ın telefonunu kurcalamış ve son aramalarda Şevket’in ismini görmüştür. Pelin Şevket’e ulaşıp Yıldız’ın foyasını ortaya çıkartabilecek midir?

Onu neden geçeyim, sonuçta önemli bir gelişme. :) Bence göremeyecek gibi umarım görür ama :D
Hiç önemli bir durum değil, sonuçta Pelin zaten Yıldız'ın Şevket ile durumunu biliyor.

Yarın bakıcaz artık umarım görmüştür. Bu hafta ki bölümlerde heyecan üst düzeyde olacak, olaylar baya karışacak.

Hiç önemli bir durum değil, sonuçta Pelin zaten Yıldız'ın Şevket ile durumunu biliyor.

Yarın bakıcaz artık umarım görmüştür. Bu hafta ki bölümlerde heyecan üst düzeyde olacak, olaylar baya karışacak.

Senin görüşün farklı, benim ki farklı. Ama benim için önemlidir her durum :) Evet çok heyecanlı bu hafta. :D