Show Deniz Yıldızı - Dizi Yorumları

Bensiz sayfa sönük kalmış. :D Bu hafta ki bölümleri çok duygusal yapmışlar abi yapılır mı bize bu. :( Zor tuttum kendimi Suna'nın sahneleri çok etkiledi beni müzikler filan dehşetti. Yıldız'ı çok sevdim kanım ısında, bu kıza iyi roller yakışıyormuş meğer... Ne o öle önceden şeytan gibi dizide yapmadığı kötülük kalmamıştı, ama şimdi acıyorum Yıldız'a Sarp'lardan da kavuldu şimdi Pelin'de istemez onu evde. :(

- - - Ekleme - - -

@xBUGRAx & @Fks14 birazdan bildirim yağmuruna tutucağım sizleri haber verimde şok olmayınız. :)

Bensiz sayfa sönük kalmış. :D Bu hafta ki bölümleri çok duygusal yapmışlar abi yapılır mı bize bu. :( Zor tuttum kendimi Suna'nın sahneleri çok etkiledi beni müzikler filan dehşetti. Yıldız'ı çok sevdim kanım ısında, bu kıza iyi roller yakışıyormuş meğer... Ne o öle önceden şeytan gibi dizide yapmadığı kötülük kalmamıştı, ama şimdi acıyorum Yıldız'a Sarp'lardan da kavuldu şimdi Pelin'de istemez onu evde. :(

- - - Ekleme - - -

@xBUGRAx & @Fks14 birazdan bildirim yağmuruna tutucağım sizleri haber verimde şok olmayınız. :)

Özledik yorumlarini :)

[h=1]Deniz Yıldızı 822. Bölüm[/h]

Moderatörün son düzenlenenleri:
Elif ve Kaan'ın çocukca küsüp barışmları çok uzadı dizi en başlara döndü sanki. Elif ile Kaan ayrı olunca daha bi iyi oluyordu dizi. Bu hafta ki bölümler çok duygusaldı bazı yerleri heyecanlı bazı yerleri hüzünlüydü ama çok iyi bölümler oldu. Tabii biz izleyiciler alıştık hep aksiyona, şu son 2 aydır dizinin her dakikası aksiyon dolu olurdu. Umuyorum ki gelecek hafta eskisi gibi her anı her dakikası aksiyonlu olur.

Bölüm İle İlgili Yorumum;

Keyifliydi. Yıldız Pelin'lerin evindende ayrılacak mecbur. Aslında ben ilerleyen bölümler için şöyle düşündüm, Mehveş'in evi var Yıldız ile birlikte kendi evine çıkabilirler. Eğer düşündüğüm gibi olursa manyak olur. Banu, Can, Melih 3'lüsü arasında olaylar bitmiyor, ne olacak ne bitecek hiç kestiremiyorum o yüzden bekleyip göreceğiz ne gibi gelişmeler olacak. Suna'ya ne üzülüyorum ne de seviniyorum ama bakalım ailesi affedecek mi Suna'yı...

Deniz Yıldızı 824.Bölüm Özeti (20.05.2013)

Banu ve Can gizlice evlenmiştir. Zerrin başına geleceklerden habersizken, Gecekondu ahalisi bu ani evliliği kabullenir. Melih ise Banu’yu geri kazanabileceğini düşünmektedir. Acaba Melih, Banu’nun evlendiğini duyunca ne tepki verecektir? Sarp, gidecek hiçbir yeri kalmayan Yıldız’a yardım etmek istemektedir. Acaba Sarp, Yıldız’ın bir süre daha, Bahri evde kalması için Pelin ve Elif’i ikna edebilecek midir?Elif, Kaan’ın gittikçe değiştiğini düşünmekte ve onu kaybetmek istememektedir. Bu yüzden Kaan’ın hala kendisini sevdiğinden emin olmak ister. Acaba Elif şimdi ne yapacaktır? Yıldız, İkbal’e büyük bir sevgi beslemektedir. Gelen sessiz telefonların İkbal’i huzursuz ettiğini düşünür ve arayan kişiyi bulmaya karar verir. Acaba Yıldız hangi gizli kapıyı aralamaya başlayacaktır?

Deniz Yıldızı 826.Bölüm Özeti (22.05.2013)

Yıldız, İkbal'e sessiz telefonlar eden Behice'yi bulmuştur. Behice'nin İkbal'i neden aradığını öğrenince şok olur ve bir plan yapmaya karar verir. Acaba Yıldız, nasıl bir plan kuracaktır? Melih yeniden velayet davası açmıştır. Banu , Can ve Melih, dava hakkında görüşmek için avukatın ofisinde buluşurlar. Ancak Melih'in bir talebi daha olacaktır. Acaba Melih'in Banu'yu şok eden talebi nedir? Levent, Suna'nın hastanede yatmakta olduğunu öğrenir. Suna'yı ziyarete gittiğinde, orada Volkan'la karşılaşır ve kavga ederler. Acaba Volkan, Levent'i uzaklaştırmak için ne yapacaktır? Yıldız, Fatih'in parasını aramaktadır. Paranın Kaan'ların evinde olabileceğini düşünen Yıldız, bir bahaneyle eve girmeyi başarır. Acaba Yıldız parayı bulabilecek midir?

[h=1]Deniz Yıldızı 825. Bölüm[/h]

Deniz Yıldızı 827.Bölüm Özeti (23.05.2013)

Yıldız parayı bulmak için Sarp’la beraber Kaan’ın evine gitmiş bu sırada Kaan ve Sarp arasında tartışma çıkmış, Sarp Kaan’a dayanamayıp yumruk atmıştır. Acaba Elif’in ve Kaan’ın buna tepkisi ne olacaktır? Suna hala hastanede yatmaktadır. Volkan ve Levent hastanede karşı karşıya gelirler. Volkan Levent’i ihbar etmek için polisi arar. Acaba Levent yakalanacak mıdır? Kaan Elif’e çok kötü davranmaktadır. Acaba Elif tüm bunlara rağmen Kaan’la ilişkisini yürütecek midir? Sarp, diğerlerinin tepkisine rağmen, bu zor zamanlarında Yıldız’a kol kanat germiştir. Yıldız bu olanlardan sonra acaba Kaan’dan vazgeçip Sarp’a mı meyledecektir?

Deniz Yıldızı 828.Bölüm Özeti (24.05.2013)

Yıldız İkbal’e gelen sessiz telefonların peşine düşmüş ve İkbal hakkındaki büyük sırra erişmiştir. İkbal’in öldü bildiği kızı yaşamaktadır. Acaba Yıldız’ın ve Atabay ailesinin hayatı bu sırla birlikte ne yönde değişecektir? Kazım, Sabiha ve Şükran Banu’nun evine ziyarete gitmişler konu Suna’dan açılınca Banu babasını ve annesini evden kovmuştur. Acaba bundan sonra Banu ailesinden kopacak mıdır? Mustafa yıllar sonra dönmüştür. Oğlu Ozan’la yeniden iletişim kurmaya çalışmaktadır. Ancak Ozan ona çok öfkelidir. Acaba baba ve oğlun arası düzelecek midir? Ve Mustafa2nın gelişi acaba hangi olaylara gebedir? Sarp ve Elif okulun verdiği görevle mahalle çalışmasında birlikte görev yapmaktadırlar. Buna çok fazla bozulan Kaan acaba Elif’i terk mi edecektir?

[h=1]Deniz Yıldızı 827. Bölüm[/h]

Deniz Yıldızı 829.Bölüm Özeti (27.05.2013)

Yıldız Behice’yi İkbal’e kendisini öz kızı gibi tanıtması konusunda ikna etmeye çalışmaktadır. Acaba Behice Yıldız’ın bu yeni oyununa ikna olacak mıdır?
Sarp, Elif ve Kaan mahalle çalışması yapmaktadırlar. Kaan’ın psikolojisi iyiden iyiye bozulmuş, Elif ise bundan oldukça rahatsız olmaya başlamıştır. Sarp en sonunda Kaan’ın yaptıklarına dayanamaz ve ona sert bir şekilde çıkışır. Yoksa Elif Sarp ve Kaan arasında mı kalacaktır?
Melih Banu’yu elde edemedikçe daha da deliye dönmüştür. Melih en sonunda Banu’yu bir karar vermeye zorlar. Ya kocan ya da oğlun der. Acaba Banu bu zorlu kararda hangisini tercih edecektir?
Pelin Yıldız’ın kendilerinde kalmasına iyice öfkelenmeye başlamıştır. Yıldız yeni planı dahilinde İkballerde kalmak zorundadır. Acaba Yıldız orada kalmanın bir yolunu bulabilecek midir?

[h=1]Deniz Yıldızı 828. Bölüm[/h]

Deniz Yıldızı 830.Bölüm Özeti (28.05.2013)

Behice İkbal’i arar ve ona gerçekleri anlatacağını söyler. Acaba Behice İkbal’e tüm gerçekleri anlatacak ve böylece Yıldız’ın yeni oyunu başlamadan son mu bulacaktır?
Banu Melih’in kendisine sunduğu seç,m karşısında kararsız kalmıştır. Acaba Banu oğlunu Melih’e vermemek için ne tür bir plan içindedir?
Yıldız en sonunda Fatih’in sakladığı paraları bulmuştur. Acaba bundan sonra Yıldız ne yapacaktır?
Suna ve Levent gitmeye karar vermişlerdir. Ancak Suna son kez ailesini görmek ister. Acaba Suna’nın bu isteği nelere yol açacaktır?

829.bölüm

Deniz Yıldızı 831.Bölüm Özeti (29.05.2013)

Volkan, her yerde Suna ve Levent’i aramakta ve kaçmalarına engel olmak istemektedir. Volkan, intikam hırsıyla bir tabanca alır ve ikilinin izini bulur. Acaba Volkan, Suna ve Levent’i öldürecek midir?

Banu, oğlu Emre’yi kaybetmemek için her şeyi göze almış, bu yüzden Melih’e tehlikeli bir tuzak kurmuştur. Acaba duyduğu aşk yüzünden hiçbir şeyin farkında olmayan Melih, Banu’un davayı geri çekmesi için kendisini kandırdığını ne zaman anlayacaktır?
Yıldız, Bahri’ye zimmetli parayı çalıp, Behice’den geleceğini satın almak ister. Mustafa, Behice ve Yıldız’dan kuşkulanmış, Behice’nin evine gider. Acaba Yıldız, İkbal’in kızı olduğu yalanıyla herkesi kandırabilecek midir?
Kaan yaşadıklarının etkisini üzerinden bir türlü atamamaktadır. Elif, ne olursa olsun Kaan’dan vazgeçmek istemez. Sarp ise Elif’e olan aşkını kalbine gömmüş ve her şeyi zamana bırakmıştır. Acaba gelecekte üçlüyü neler beklemektedir?

Açıkcası Sarp ve Elif'i çok yakıştırıyorum keşke Elif şans verseydi Sarp'a ama artık çok geç. İlerleyen bölümlerde Elif ve Kaan pasta savaşı yaparak barışacaklar ve tekrar sevgili olacaklar :):)

830.bölüm