Deniz Celiloğlu "Muhteşem Yüzyıl" Dizisinde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
ozelhaber.gif

Son olarak Kanal D'nin "Kanıt" dizisinde rol alan başarılı ve yetenekli oyuncu Deniz Celiloğlu Star TV'nin izlenme rekorları kıran dönem dizisi "Muhteşem Yüzyıl"ın oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Başrollerini Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Mehmet Günsür, Nur Fettahoğlu ve Selma Ergeç gibi başarılı isimlerin paylaştığı ve Yılmaz Şahin'in senaryosunu kaleme aldığı "Muhteşem Yüzyıl" dizisine "Kanıt" dizisinde büyük başarıyla canlandırdığı 'Komiser Selim' karakterine hayat vermiş olan Deniz Celiloğlu sevilen dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Deniz Celiloğlu diziye 93.bölümde 'Şeyh Maşuki' karakteriyle dahil olacak.

519D4rAIVoZ04RLgmsfAPI0P.jpg

Kanıt dizisinde çok başarılıydı, sevindim yeni dizi projesinde yer almasını :)

Dizi gittikçe düşüyor Tims'i bir telaş sardı transfer ediyor boş yere zaten sezon sonu güle güle diyeceğiz muhteşeme. :)))

Ama zaten Mehmet Günsur'un gidişiyle dizi kendisi diyecek hadi eyvallah diye. :)

dizinin tek oyuncuya bağlı olduğuna ya da biteceğine inananlara sadece gülüyorum şekil a :F

Bir zamanlar da Okan Yalabık gidince reytingler düşecek diyenler olmuştu :D

Ha sen hala yüksek zannediyordun? :)) Tüh gerçeği yüzüne vurmuş gibi oldum. :(

Çok sevdiğiniz a/b grubunda 15-16 reytingden 12'ye düştü hürremcik, yoksa haberin yok muydu gerçekten? :(

Çok sevdiğiniz a/b grubunda 15-16 reytingden 12'ye düştü hürremcik, yoksa haberin yok muydu gerçekten? :(

amanın lafa bak bu sene kaç kere my 15 i geçmiş ab de okan yalabık ın olduğu 18-19 bölümde :D totasl ortalaması 11-12 arası zaten senin hesaplama baya ilginçmiş :D

Reyting düşer de artar da gayet normal bir şey.Vadi de ab grubunda mesela büyük kayıp yaşadı örnek :)

Vadi'nin a/b'si neydi ki zaten. :F Ben öyle koyu vadici değilim ha söyleyeyim onu. :D

Şuan beni canevimden vurmak istiyorsan şuan ekranların en mükemmel dizisi Galip Derviş'i kötülemem gerek ama onun da kötülenecek yanı yok. :(