Deniz Baysal ve Seçkin Özdemir 'Hizmetçiler' Kadrosunda!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,537
Puanı
1,061
5c8cfaf407291c1d7400dcaa.jpg

Kanal D'nin yeni dizisi Hizmetçiler'e iki sürpriz isim!

Yapımcılığını Fabrika Yapım'ın, yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun üstlendiği; başrollerini Ayşenil Şamlıoğlu, Yiğit Kirazcı, Cansu Fırıncı, Aleyna Solaker, Selen Domaç ve Nilay Erdönmez gibi isimlerin paylaştığı yapımın kadrosuna son olarak '7. Koğuştaki Mucize'de izlediğimiz Deniz Baysal (Ela Sönmez) ve son dizisi 'Sevgili Geçmiş' ile reyting kurbanı olan Seçkin Özdemir (Yiğit Atahanlı) dahil oldu.

Hizmetçiler, yakında Kanal D'de başlıyor!

Kaynak: Birsen Altuntaş

5b2a439f5379ff0344432aa6.jpg

Adamın dizisi geçen ay yayından kaldırıldı hangi akla hizmet yine başrol veriyorlar pess.

• Beğendim
Reactions: Jonsnow
Demek Seçkin Özdemir haberi doğruymuş, görüşüyordu ama ben kabul etmez diyordum. Sevindim. :Z

• İlginç
Reactions: xBUGRAx
Dizinin tutacağı yoktu, şimdi 3-4 bölüme yayından kaldırılacağı kesinleşti :A :A

Makbule ablamın Seçkin sevdası sürüyor. :A

İkisi çok iyi oyuncu aslında ama Seçkin çok şanssız genelde.

Seçkin Özdemir mi? 😱

Yapma be Fabrika Yapım. Başka oyuncu mu kalmadı ya... Umutluydum bu diziden, hala daha umutluyum ama Seçkin olmamış.

Seçkin Özdemir mi? 😱

Yapma be Fabrika Yapım. Başka oyuncu mu kalmadı ya... Umutluydum bu diziden, hala daha umutluyum ama Seçkin olmamış.
Nesi var Seçkin’in? Dizileri tutmuyor olabilir ama yetenekli bir isim. Gerçi Burak Yörük’e iyi oyuncu diyen birinin Seçkin’i beğenmemesi normal. :F

• Harika
Reactions: serhatt
Nesi var Seçkin’in? Dizileri tutmuyor olabilir ama yetenekli bir isim. Gerçi Burak Yörük’e iyi oyuncu diyen birinin Seçkin’i beğenmemesi normal. :F

Sevgili Geçmiş ve Tehlikeli Karım 10 bölümü göremedi. Ateşböceği zar zor 17'ye kadar devam etti. Oynadığı diziler tutmuyor, bu diziyi de batırır. Yetenekli olması bunları göz ardı edeceğim/iz anlamına gelmez. Kendini daha da geliştirmeli.

Burak Yörük ile konunun ne alakası var? Onu anlamadım. :F

Sevgili Geçmiş ve Tehlikeli Karım 10 bölümü göremedi. Ateşböceği zar zor 17'ye kadar devam etti. Oynadığı diziler tutmuyor, bu diziyi de batırır. Yetenekli olması bunları göz ardı edeceğim/iz anlamına gelmez. Kendini daha da geliştirmeli.

Burak Yörük ile konunun ne alakası var? Onu anlamadım. :F
E tamam işte dizilerinin tutmaması tek başına onun üstüne yüklenilecek bir şey değil. Dediğim gibi dizileri tutmadığı için bu onu başarısız yapmıyor. Başarıyı sadece reytingle endeksleyemeyiz. :)

Geçen bi konuda övüyordun ya ondan dedim. :F Onu beğenip Seçkin’i beğenmemen çok normal. :F

E tamam işte dizilerinin tutmaması tek başına onun üstüne yüklenilecek bir şey değil. Dediğim gibi dizileri tutmadığı için bu onu başarısız yapmıyor. Başarıyı sadece reytingle endeksleyemeyiz. :)

Geçen bi konuda övüyordun ya ondan dedim. :F Onu beğenip Seçkin’i beğenmemen çok normal. :F

Seçkin'den daha iyi bence Burak, ya da bizzat bir kaç kere görüştüğüm, tanıştığım, sohbet ettiğim için öyle geliyor Burak. :F

• İlginç
Reactions: Özgür
Seçkin'i almayın artık nasılsa dizileri hic tutmuyor ama her sezon en az 1 dizide oynuyor beklentilerim yuksekti ama artik 4 veya 8. Bolum final olarak dusunuyorum

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
Umutsuz Ev Kadınları gibi efsane bir uyarlamadan sonra Hizmetçiler fiyasko oldu sanki. Konusu çok ilgi çekiciydi ve izlemek istiyordum. Şu an şüphe oluşturdu dizi bende. Yine de ekibe hayırlı olsun.