Yok fazla işim olmaz benim buralarda arada kafama eserse açarım.Aç aç aklında varsaFoto seçiminde de çok korkak olma
![]()
------
Vay sen hiç de belli etmiyor oysaEn son @12.Adam'ın da lgbt üyesi olduğunu öğrendik..
Yok fazla işim olmaz benim buralarda arada kafama eserse açarım.Aç aç aklında varsaFoto seçiminde de çok korkak olma
![]()
Vay sen hiç de belli etmiyor oysaEn son @12.Adam'ın da lgbt üyesi olduğunu öğrendik..
Burası çok yakında tamamen öyle bir forum olacak.Yallah lgbt forumlarına.![]()
Sana fikrini soran olmadı.Kuz denizler genelde kadın oluyor yanlışlıkla girdin galiba erkek sanıpyani erkek deniz bir deniz Baykal bir de @denizz19 var şu hayatta
![]()
Yok fazla işim olmaz benim buralarda arada kafama eserse açarım.Foto konusunda marka vs. reklamı olmasın bir ona dikkat ediyorum
------
Vay sen hiç de belli etmiyor oysaHer yeri sarmışlar harbi
![]()
Hala şoktayım.. İnanamıyorum, bir parlak konusuna girip off, fena bir şey bu falan yazmış.. Tüylerim ürperdi..NEEEEEEEEEEEE![]()
![]()
![]()
Buna izin veremem... 15 yıldır bu forumdayım, ne Azerilerin ne de lgbtlilerin forumu ele geçirmesine izin verdim... Belki de forumdaki tek amacım bu.Burası çok yakında tamamen öyle bir forum olacak.![]()
Bu lgbtlileri hemen göndermeliyiz forumdan. Yoksa bizi de kötü yola sokacaklar...
Sizin gibi ecünnü severleri yok etmek için geliyoruz, buradayız.Maalesef o kadar kolay değil bu iş... Her yerdeler ve gelmeye de devam ediyorlar... Her 10 yeni üyeden 9'u lgbtli.Sanki Netflix gönderiyor bize bunları.
![]()
Benim de tek amacım burayı LGBT forumu yapmak.Buna izin veremem... 15 yıldır bu forumdayım, ne Azerilerin ne de lgbtlilerin forumu ele geçirmesine izin verdim... Belki de forumdaki tek amacım bu.![]()
![]()
YalanEn son @12.Adam'ın da lgbt üyesi olduğunu öğrendik..
Seni de kaybettik sanmıştım
@xdragxx hocam birde inkâr ediyor..
Görmedik sanki mesajlarını@xdragxx hocam birde inkâr ediyor..
Seni de kaybettik sanmıştım![]()
Mesajlar kendini ele verir her zamanGörmedik sanki mesajlarını![]()
Kuzeni yazmıştır demi @12.AdamMesajlar kendini ele verir her zaman![]()
Acil gönderin bana mesajları.Görmedik sanki mesajlarını![]()
Zorluk çıkarma, lgbt10.net sitesi açalım, siz oraya gidin işte.Sizin gibi ecünnü severleri yok etmek için geliyoruz, buradayız.
------
Benim de tek amacım burayı LGBT forumu yapmak.![]()
Biz niye gidiyormuşuz sen ecünnü10.net aç ve git.Acil gönderin bana mesajları.Hemen üstüne çullanıp forum kariyerini bitireyim.
Zorluk çıkarma, lgbt10.net sitesi açalım, siz oraya gidin işte.![]()
![]()
Bir an önce yallah o zaman.Bana uyar.@Maskeli Fedai
Deniz Gezmiş varKuz denizler genelde kadın oluyor yanlışlıkla girdin galiba erkek sanıpyani erkek deniz bir deniz Baykal bir de @denizz19 var şu hayatta
![]()