Deniz Çakır'ın Yeni Dizisi Belli Oldu: Şahmeran

Artık dizide efsanelerin ismi kullanılıyor galiba :A Şahmeran Zümrüdüanka daha gelir mi acaba?

Yaprak_Dökümü_afişi.jpg

• İlginç
Reactions: Emre Ozansoy
Diziyi takip etmediğim için hiç bilmiyordum. :A Sabah Twitter'da bir sahne paylaşılmıştı, ona bakmıştım. O da Leyla'nın sahnesiydi sanırım. :F

Yılan karakterse bilmem gerekirdi aslında. :A
Ben de denk geldikçe 15-20 dakika falan bakıyorum yılda 1 ama az duymadım adını. :Z
Edit: noluyo bana be neyse :A yapacaktım :A

• Güldürdün
Diziye başlardım ama 174 bölüm sürmüş. :A İlk bölümüne bakarım mutlaka. :F
Evet ya baya uzun valla zaten Kanal D o zaman bir bunda bir de Akasya Durağında uçmuştu :A neyse bak bak da sahne olarak daha iyi olur bölüm pek bir şey ifade etmez sahne sahne izlersen olayı tam olarak anlarsın.

• Beğendim
Evet ya baya uzun valla zaten Kanal D o zaman bir bunda bir de Akasya Durağında uçmuştu :A neyse bak bak da sahne olarak daha iyi olur bölüm pek bir şey ifade etmez sahne sahne izlersen olayı tam olarak anlarsın.

Direkt 174. bölümün son sahnesine baktım. :A Ali Rıza bey... :T

İlk bölüme baktıktan sonra beğenirsem sahne sahne bakarım. :A Yoksa tamamına bakmam imkansız.

Direkt 174. bölümün son sahnesine baktım. :A Ali Rıza bey... :T

İlk bölüme baktıktan sonra beğenirsem sahne sahne bakarım. :A Yoksa tamamına bakmam imkansız.
Aynen ya çok kötü o sahne. :( ya da duygusal desem daha doğru olur. :(
Öyle de yapabilirsin de ilk bölüm sahneleri pek olaylı değildi ondan diyorum sahne sahne başla diye. :A

• Beğendim
Aynen ya çok kötü o sahne. :( ya da duygusal desem daha doğru olur. :(
Öyle de yapabilirsin de ilk bölüm sahneleri pek olaylı değildi ondan diyorum sahne sahne başla diye. :A

174 bölüm boyunca bir şey olmayan adamı neden finalde öldürdünüz.:( Bari mutlu son yapsaydınız...

O da mantıklı aslında.

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
174 bölüm boyunca bir şey olmayan adamı neden finalde öldürdünüz.:( Bari mutlu son yapsaydınız...

O da mantıklı aslında.
Hastalıği vardı onun bir ara 1 2 hafta önce tvde izlerken gördüm ama mutlu son iyi olurdu da dizi bu zaten mutsuzluk :A
Aynen öyle olursa da karar verirsin 1 2 sahneye.

• Beğendim
Hastalıği vardı onun bir ara 1 2 hafta önce tvde izlerken gördüm ama mutlu son iyi olurdu da dizi bu zaten mutsuzluk :A
Aynen öyle olursa da karar verirsin 1 2 sahneye.

O zaman detaylı izlemem gerekecek bazı sahneleri. :A Yoksa direk sonunu izlediğim diziden bir şey anlamam. :F Mutsuz son ile biten dizilerden her zaman nefret etmişimdir.

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
O zaman detaylı izlemem gerekecek bazı sahneleri. :A Yoksa direk sonunu izlediğim diziden bir şey anlamam. :F Mutsuz son ile biten dizilerden her zaman nefret etmişimdir.
Aynen bence de öyle yap ya da önemli sahnelerini kurcala. :A
Ben de ya özellikle Kırgın Çiçekler :A ama Eve Dönüş vardı bu arada sonu normalde kötü bitti ama aslında olay kötüydü Canan için çok iyi olmuştu en sevdigim final sahnelerinden biriydi :A :neutral:

• Beğendim
Aynen bence de öyle yap ya da önemli sahnelerini kurcala. :A
Ben de ya özellikle Kırgın Çiçekler :A ama Eve Dönüş vardı bu arada sonu normalde kötü bitti ama aslında olay kötüydü Canan için çok iyi olmuştu en sevdigim final sahnelerinden biriydi :A :neutral:

Ne Kırgın Çiçekler'i, ne Eve Dönüş'ü izlemedim. :A O yüzden bir şey diyemeyeceğim. :F

Mesela AFK'nın finali mutsuz bitmişti, Ezel'de öyle.

Ne Kırgın Çiçekler'i, ne Eve Dönüş'ü izlemedim. :A O yüzden bir şey diyemeyeceğim. :F

Mesela AFK'nın finali mutsuz bitmişti, Ezel'de öyle.
Ben de kendi fikirlerimi söyledim istersen bak yalnız final sahnelerine :A
Ben de Ezel'i izlemedim de AFK için de keşke yapmasalarmış diyorum Feriham doğru düzgün mutlu mesut hayat süremedi ya :A

• Beğendim
Dizinin ismi güzel, Deniz Çakır başarılı seçim, yönetmen ile anlaşılırsa o da çok iyi olacak. :X