önce emre gördü bni selimler umrumda değil ona gidicem diye açıklama ypmış
maalesef tarihte emreler hiç yok
şansına küs
önce emre gördü bni selimler umrumda değil ona gidicem diye açıklama ypmış
maalesef tarihte emreler hiç yok)
şansına küs
yunus emre var gerçi selimden 300-400 yıl önce amaolsun ona da gelsin
ona çapenzanın nenesini ayarlayalım aynı zamana denk geliyorlar)
ninesimnii genölik hali olsa bari
gençlik hali değil 80 lik ama dinç sayılır)
boşol boşol boşol 😀d
onn ablası da olur eva da kabuluümdürhakkını kaybettin sana çapenza sülalesinden su yok)
selim çapenzayla oynaşsın dursun artık)
onn ablası da olur eva da kabuluümdür
ben direkt hürrem göz koydum o zman al o sülalae snn olsunsana sonunda kıytırıklar kalıyor padişah sülalesinde olmanın avantajını kullanıyorum)
baldızıda bırakmam gel sana teyzesinin görümcesini ayarlayalım)
ben direkt hürrem göz koydum o zman al o sülalae snn olsuniki bıldırcınlı pilav yaparsam kandırıırm hürremi
Tavus kuşu dunyanın en görkemli kuşudurbıldırcınlı pilav aşıra aşıra hürrem tavus kuşuna dönmüş ondan kimseye fayda yok ..)
Tavus kuşu dunyanın en görkemli kuşudurSanırım özel bi davete davetli haspam
evet en görkemliside en sonunda zaten Hürrem olmuyor mu?güzellik olarak dediğin doğru boyut olarak söyledim ama giysilerine baılırsa tavus kuşu benzetmeside uyuyor)
hürrremin güzelliğine laf atan çarpılırdesdesteron gibi yamulur
tarihte anlatılanlara göre mihrimah hürremden daha güzelmiş dalğalı sarı saçları masmavi gözleri kuğu gibi kızmış ..
evet en görkemliside en sonunda zaten Hürrem olmuyor mu?
miadı doldu gün çapenza günü)
- - - Ekleme - - -
tarihte anlatılanlara göre mihrimah hürremden daha güzelmiş dalğalı sarı saçları masmavi gözleri kuğu gibi kızmış ..mimar sinan vurulmuş kıza koskoca cami yapmış.. mimar şimdi dizideki kızı görse mezarından ters döner)
bizimkiler mihrimahı oynayacak güzel kız bulamadılar totoşu yere yakın birini seçtiler bu kıza alerjim var)
tariher bakarsak bu kız nurbanu olmaz nurbanu en güzel osmanlı sultanıymışadriana lima falan gerekir
nurbanu kimin karısı)))))))))
miadı doldu gün çapenza günü)
- - - Ekleme - - -
tarihte anlatılanlara göre mihrimah hürremden daha güzelmiş dalğalı sarı saçları masmavi gözleri kuğu gibi kızmış ..mimar sinan vurulmuş kıza koskoca cami yapmış.. mimar şimdi dizideki kızı görse mezarından ters döner)
bizimkiler mihrimahı oynayacak güzel kız bulamadılar totoşu yere yakın birini seçtiler bu kıza alerjim var)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?