Demi Lovato | Stone Cold (Yeni Klip)

şarkıyı beğendim..klibide fena değil...kar sahneleri baya iyi olmuş..:)

herşey güzelde elbiseyle küvete girmenin manası yok yani :) orda tam fırsat bu fırsat kız soyunup girecek diye bekliyoruz ama hayal kırıklığı birde hanı soyunmayı sevmeyen bir kız olsa anlarız bu bildiğimiz demi soyunmayı seven bir kız burda niye bizi çatlatmış anlamadım :)

Her şeyiyle Rihanna - Work'ten daha iyi ama yine flop yine flop. :(

Beni konuya etiketlemeyen @sokak sanati 'nı kınıyorum. Neyse önemli değil.

Şarkı kliple birlikde muhteşem olmuş, fazla tutmaz ama çok güzel bir iş ortaya çıkmış.

herşey güzelde elbiseyle küvete girmenin manası yok yani :) orda tam fırsat bu fırsat kız soyunup girecek diye bekliyoruz ama hayal kırıklığı birde hanı soyunmayı sevmeyen bir kız olsa anlarız bu bildiğimiz demi soyunmayı seven bir kız burda niye bizi çatlatmış anlamadım :)
Bu arada demi bu kliptede baya güzel olmuş..normalde de güzeldi bu kliptede çok güzel olmuş:)

Şarkı güzel. Bende 'Let It Go' etkisi yarattı. Umarım onun kadar ilgi görmeyi başarır :)
Neyse ben şarkıya yorum yapayım. :D

Yani şarkıyı beğendim güzel ama sanki daha da iyi olabilirdi gibime geliyor. Klip ise güzel olmuş beğendim Demi o duyguyu verebilmiş. :)
Birde bu yeni albümünde en çok dinlenen 3.şarkısı aşağıda ki şarkı iken 3.klibini Stone Cold'a klip çekmesine şaşırdım. :D

Bu şarkıya umarım klip gelir.
Bencede klip gelmeli. Benim favorim o :)