Demi Lovato Glee Dizisinin Kadrosuna Katıldı

liselilerin etkisi olmaz emmy de golden globe da

türkiyede oluyor
abd deki için bir şey demiyorum

Ne alaka Türkiye, ABD diye ayırmak alakası yok bence. Benim dizilere laf atmışsın sanki hepsi ergen dizisi gibi ama alakası yok, gidip Glee'yi izleyen sensin.

Ne alaka Türkiye, ABD diye ayırmak alakası yok bence. Benim dizilere laf atmışsın sanki hepsi ergen dizisi gibi ama alakası yok, gidip Glee'yi izleyen sensin.
türkiyede izleyen ktile ile abd dekiler farklı
gerçi bazı dizilerereinki yine aynı teen wolf abd de de ergen newsroom türkiyede de orta yaş
glee farklı bir dizi tüm kesimlere hitap ediyor
şarkılar sağolsun ayrıca tca-pca-emmy-golden globe 4 ünden de ödül alan dizi hatırlamıyorum pek

İstediği kadar ödül alsın google'a glee ergen yazınca bi sürü konu, yazı çıkıyorsa benim için bitmiştir.
Kaldı ki ergen dizisi olduğu dizi afişlerinden bile belli oluyor.
Ama sen kabullenemiyorsun izlediğin için.

Liseliler yüzünden Emmy alıyorlar demedim zaten. Ödül alabilir beğenilen bir dizi ama lise dizisi yani.
lise dizisi ile ergen dizisinin farkını aramaya gidiyorum

google kv gerçekler yazınca da çok şey çıkıyor
gerçekte başbakan camide suikaste mi uğradı aydın doğan fuhuşta mı öldü
diziyi izleyen çok ergen var bir o kadar da yetişkin var zaten dizinin birazı ohio da birazı new yorkta geçiyor ohio ayağı ergenelre hitap ediyor ama bu sene tüm transferleri ny için yaptılar ergen kısımla pek alakası kalmıcak gibi

Ergen dizisi olduğunu kabul ettin sonunda yeni sezonda ne olur bilemem ama 1.bölümünü izlemiştim ordan bile belliydi ergen olduğu.
Lise dizisi, ergen dizisi aynı değil benzerdirler ergenler genelde liseden çıkar genelde diyorum bunu da çarpıtma.

1.bölümle son gelinen nokta arasonda büyük fark var
ergen dizisi demiyorum tüm kesimlere hitap ediyor diyorum