Demi Lovato Glee Dizisinin Kadrosuna Katıldı

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,201
Puanı
1,061
Geçtiğimiz ay başrol oyuncusu Cory Monteith'i kaybeden diziye sürpriz bir karakter eklendi.

Demi Lovato, Dani karakteri dizinin kadrosuna katıldı.
Ünlü şarkıcı dizide en az 6 bölüm yer alacak ve Santana ile Rachel karkaterlerinin arkadaşı olacak.

Geçtiğmiz ay dizinin kadrosuna Adam Lambert de katılmıştı.
Diğer konuk oyuncular Sarah Jessica Parker ve Kate Hudson ın da diziye devam etmesi bekleniyor.

Demi Lovato nun diziye sezonun 2.bölümü olan ''Tina In the Sky with Diamonds'' bölümünde katılması bekleniyor.

1173694_369831269810019_1162296378_n.jpg

Süper haber oldu benim için:X Umarim kendi şarkısına söyler:X Kate Hudson çıkmasın diziden:T

Forumdash post: 1419720' Alıntı:
Süper haber oldu benim için:X Umarim kendi şarkısına söyler:X Kate Hudson çıkmasın diziden:T

santanan ve adam lambert ile söyleyecekmiş genelde :D yoksa santananın yeni madigudisi bu mu 😱

Bence pek iyi yapmamış kendisi açısından. Ergen şarkıcısı durumundan yavaş yavaş kurtulmaya başlamışken ergenlerin çok sevdiği bir diziye katılmak çok da mantıklı gelmiyor. :):)

Bence pek iyi yapmamış kendisi açısından. Ergen şarkıcısı durumundan yavaş yavaş kurtulmaya başlamışken ergenlerin çok sevdiği bir diziye katılmak çok da mantıklı gelmiyor. :):)
nesi ergen dizisi :bağır: @Forumdash ve @BesaleT in dizileri gibi sadece tca da ödül almıyor adamalr golden globe,emmy,pca da kazandılar hem madonna,mj,whitney houston şarkıları dolu dizi nasıl ergenik olur

nesi ergen dizisi :bağır: @Forumdash ve @BesaleT in dizileri gibi sadece tca da ödül almıyor adamalr golden globe,emmy,pca da kazandılar hem madonna,mj,whitney houston şarkıları dolu dizi nasıl ergenik olur

Benim izlediğim diziler The Walking Dead, Game of Thrones, Breaking Bad, Friends, Arrow, Under The Dome, Teen Wolf, The Following.... bunlardan bi Teen Wolf'a ergen dizisi diyorsun o da senin bakış açın peki diğerleri ?

nesi ergen dizisi :bağır: Forumdash ve BesaleT'in dizileri gibi sadece tca da ödül almıyor adamalr golden globe,emmy,pca da kazandılar hem madonna,mj,whitney houston şarkıları dolu dizi nasıl ergenik olur
Kötü dizi demiyorum iyi bir dizi olabilir ama lise dizisi sonuçta ve ağırlıklı olarak liselilerin izlemesi normal. :):)