Demet Evgar'dan Yeni İmaj!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,319
Puanı
1,060
avlu-dizisinin-deniz-i-demet-evgar-in-annesini-714102_5254_1_b.jpg

Başarılı oyuncu Demet Evgar'dan yeni imaj!

Son olarak 'Avlu' dizisiyle izleyici karşısına çıkan, '39 Basamak' ve 'Hedda Gabler' oyunlarıyla tiyatro sahnesinde de boy gösteren Evgar, daha önce kestirdiği kıvırcık saçlarını bu sefer de sarıya boyattı. Güzel oyuncunun yeni imajı, sevenleri tarafından büyük beğeni topladı.

Peki sizin düşünceleriniz neler? Sizce sarı saç Demet Evgar'a yakışmış mı, yakışmamış mı?

EGSFqCNWsAcX_ET

avlu-dizisinin-deniz-i-demet-evgar-in-annesini-714102_5254_1_b.jpg

Başarılı oyuncu Demet Evgar'dan yeni imaj!

Son olarak 'Avlu' dizisiyle izleyici karşısına çıkan, '39 Basamak' ve 'Hedda Gabler' oyunlarıyla tiyatro sahnesinde de boy gösteren Evgar, daha önce kestirdiği kıvırcık saçlarını bu sefer de sarıya boyattı. Güzel oyuncunun yeni imajı, sevenleri tarafından büyük beğeni topladı.

Peki sizin düşünceleriniz neler? Sizce sarı saç Demet Evgar'a yakışmış mı, yakışmamış mı?

EGSFqCNWsAcX_ET
Ben bu imaj değişikliğinden Avlu'nun bir daha başlamayacağını anlıyorum :A

Çok yakışmış. :bhr:

Ben bu imaj değişikliğinden Avlu'nun bir daha başlamayacağını anlıyorum :A
Geçenlerde verdiği bir röportajda Ocak gibi başlayabiliriz çekimlere ama önce eski sezonların 190 ülkede yayınlanmasının tadını çıkaracağız dedi. :A

Ayrıca en son hapisten kaçmışlardı belki de yeni sezonda tanınmamak için, polisten kaçtıkları için böyle bir imaj yapabilirler. :A

Beğenmekle beğenmemek arasında kaldım :A

Çok yakışmış hatta eskisinden daha iyi olmuş. Böyle göründüğü bir videoyu art arda birkaç kez izledim o derece. :bhr:

Eda Ece'ye her renk saçı yakıştırırım normalde sadece ama Demet de muhteşem olmuş :love1:

Çok yakışmış renk kesimde sarısı bir dahamı koyu olsaymış acaba kararsız kaldım :D

Avlu için boyatmış olmalı çok yakışmış neftlix cuma günü başlıyor..

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919