Demet Akbağ'dan Hande Erçel Tepkisi!

Aynı şey diyorum diğerlerinin oyunculuğu iyi olsa evet haklı derim ama diğer diziler de romantik komedi oyunculuklarda dikkat çeken biri yok..
Ödülü satıp hayır kurumuna bağışlasın, bi' işe yaramış olur. :D

Altın Kelebek'e laf çarpıtmaya çalışmış, kusura bakmayın da yılların kalitesine laf söylemek kimsenin haddine değil. :X

Hande için doğru konuşmuş bence, törende kaskatı geldi itici itici...
Ben kendimde o haddi buluyorum; çöp bir tören ve çöp ödül sahipleri. :A

44 yıllık ödül törenine 18 yaşındaki yakışıklı çocuk laf söyledi. Dikkate bile almazlar, vızzzz :A :A
44 yıllık ödül töreni, takipçilerinin %99'u çocuk olan Enes Batur'a ödül veriyor. Vay be ne büyük tören ama! :A Yakışıklı olduğumu nereden biliyorsun? :A

Demet Özdemir ve Elçin Sangu en azından rol yapabiliyor. İkisi de rol yapabildiği için dizileri en uzun soluklu romantik komedi oldu. Mimiksiz bi oyuncuya ve en haketmeyen oyuncuya verilmiş rezalet.:)

44 yıllık ödül töreni, takipçilerinin %99'u çocuk olan Enes Batur'a ödül veriyor. Vay be ne büyük tören ama! :A Yakışıklı olduğumu nereden biliyorsun? :A
Yakışıklı isen bu törene laf etme olasılığın %1 olurdu, sende bu hakkını kullandın. Çirkin olsaydın bu konusa söz söyleme hakkın da olmazdı. :A

Rakipleri kimdi ki? Sanki diğerlerinin oyunculuğu muazzam mıydı ki Hande alınca olay oldu...

Burcu Binici – Türk Malı
Demet Özdemir – No:309
Elçin Sangu – Kiralık Aşk
Hande Erçel – Aşk Laftan Anlamaz
Nilay Deniz - Ateşböceği
Özge Gürel - Dolunay
ay hoşt bu nasıl mesaj bir kere kuru kızda yetenek gani; demet özdemir de iyidir hande bu ikisinden kötü ama özge gürel gibi yetenek fukarasından iyidiri ,burcu binici zaten rakip değil nilay denizle eşit gibiler yani sapla samanı birbirine karıştırmışsın @destere gibi batırıp kokutmuşsun.ss @Çiğdem-

ay hoşt bu nasıl mesaj bir kere kuru kızda yetenek gani; demet özdemir de iyidir hande bu ikisinden kötü ama özge gürel gibi yetenek fukarasından iyidiri ,burcu binici zaten rakip değil nilay denizle eşit gibiler yani sapla samanı birbirine karıştırmışsın @destere gibi batırıp kokutmuşsun.ss @Çiğdem-
Kuru kızın ne yeteneği var ya abartma. :A

Kuru kızın ne yeteneği var ya abartma. :A
Açıkcası Elçin benim ecünnü listemde yok :A Bu saf, sakar kız tiplemelerini bence en başarılı oynayan oyuncuydu :A :A :A