Demet Akbağ'dan Hande Erçel Tepkisi!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,685
Puanı
1,061
Aserat yeni bir haber konusu açtı

Demet Akbağ'dan Hande Erçel Tepkisi!

DQwyitNUMAA-s8t.jpg

Demet Akbağ'dan Altın Kelebek'te En İyi Kadın Komedi Oyuncusu ödülünü alan Hande Erçel için tepki geldi.

Yer aldığı komedi filmleriyle herkesin beğenisini kazanan başarılı sanatçı yaptığı açıklamada "Ödül törenini izlemedim, bir fikrim de yok. Tuhaf bence de. Belki de bizi bir ara güldürmüştür biz fark etmemişizdir. Bu kişi komedi dizisi mi yapıyor? Herkese ödül veriyorlar, yakında abajura da ödül verecekler. Kendisi komedi mi yapmış bilmiyorum, Bunlar geçici şeyler" sözlerini kullandı.

Sosyal medyada da kendine geniş yankı bulan bu açıklamalardan sonra geniş bir kitle Akbağ'a hak verirken bir kısım ise Erçel'in genç olduğunu ve fazla yüklenildiğini iddia etti.
Orijinal formatta oku

Bence fazla üstüne gidiliyor Aşk laftan anlamaz romantik komedi bir diziydi komedi sahnelerinde hande çok iyiydi tabii Demet akbağ ile kıyaslanmaz ama komedide iyi olacağını gösterdi hande:D

Nasılda kıskanmış ama :A Hande'mm gayet güzel oynadı Aşk Alftan Anlamaz da , ayrıca Türkiye'de komedi dizilerinde başroller güldürmez yan karakterler güldürür ama ödülü başroller alır :D

Altın Kelebek'e laf çarpıtmaya çalışmış, kusura bakmayın da yılların kalitesine laf söylemek kimsenin haddine değil. :X

Hande için doğru konuşmuş bence, törende kaskatı geldi itici itici...

Nasılda kıskanmış ama :A Hande'mm gayet güzel oynadı Aşk Alftan Anlamaz da , ayrıca Türkiye'de komedi dizilerinde başroller güldürmez yan karakterler güldürür ama ödülü başroller alır :D
komedide başrol güldürmekle yükümlüdür :X Senin dediğin rmantik komedi olsun hadi :X Kaldı ki komedi olarak sayamayız Aşk Laftanı :X Zeynep Çamcı almalıydı Aşk Laftan Almaz ile ödül aldıysa :X

En dogru yorum hande uzerinden prim yapan kanald ne gerek vardi oyunculugu bilmeyen birine odul vermek? Valla oyunculugu dusuk komedyenligin bende gormedim iyi komedi yapsaydi o zaman komedi yapimcilari kostururdu Allahdan guselligi var odul dagitiolar bos yere

Hande aşk laftan anlamaz dizisinde aslında başarılıydı oyunculukta ancak komedi dalında başka bir oyuncuya ödül olabilir miydi bu tartışılır Demet Akbağ bu anlamda açıklamıştır mutlaka

demet hanım hala altın kelebeği bir demet tiyatro zamanındaki gibi sanıyor galiba ödüller fan oylamasına açıldı doğal olarak bu ülkede hande erçel ve tolga sarıtaştan daha fazla fana sahip isimler olmadığı için ödül alacaklar aksi hata olurdu haa tolga sarıtaş sonuna ka haketti orası ayrı :X

komedide başrol güldürmekle yükümlüdür :X Senin dediğin rmantik komedi olsun hadi :X Kaldı ki komedi olarak sayamayız Aşk Laftanı :X Zeynep Çamcı almalıydı Aşk Laftan Almaz ile ödül aldıysa :X
Zeynep çamcı en fazla beni böyle sev ile ödül alabilir yoksa Seviyor Sevmiyor o kadar komedi hatta hiç komedi değildi :D

Kız dizinin yarısını doğaçlama oynuyordu yahu :F
Evet çok tatlı kız bende bir kere gördüm çok bi konuşma fırsatım olmadı ama gayet samimiydi :A Ancak ödül işi oynadığı role biçildiği için kısmet işte ya :D

Kız dizinin yarısını doğaçlama oynuyordu yahu :F
Evet çok tatlı kız bende bir kere gördüm çok bi konuşma fırsatım olmadı ama gayet samimiydi :A Ancak ödül işi oynadığı role biçildiği için kısmet işte ya :D

Son düzenleme:
Rakipleri kimdi ki? Sanki diğerlerinin oyunculuğu muazzam mıydı ki Hande alınca olay oldu...

Burcu Binici – Türk Malı
Demet Özdemir – No:309
Elçin Sangu – Kiralık Aşk
Hande Erçel – Aşk Laftan Anlamaz
Nilay Deniz - Ateşböceği
Özge Gürel - Dolunay

Rakipleri kimdi ki? Sanki diğerlerinin oyunculuğu muazzam mıydı ki Hande alınca olay oldu...

Burcu Binici – Türk Malı
Nilay Deniz - Ateşböceği
Özge Gürel - Dolunay
Altın Kelebek'e laf çarpıtmaya çalışmış, kusura bakmayın da yılların kalitesine laf söylemek kimsenin haddine değil. :X

Hande için doğru konuşmuş bence, törende kaskatı geldi itici itici...
Dizi Komedi dizi dalında görünüyor başrolu olarak komedi ödülü alması normal , Barış Arduç ta dizide komediyle alakası yoktu ama Kiralık Aşk komedi dalında olunca ödül aldı haliyle , bence bir yanlışlık yok, Demet gündeme gelmeye çalışmış en son Okan Bayulgen yapıyordu bunu adamı bitirdiler Demet çok konuşmasın oyüzden :A :A :A

Burcu Binici – Türk Malı
Nilay Deniz - Ateşböceği
Özge Gürel - Dolunay
Savunmaya bak. :F :F