Tanımayan kalmadı zatenÖyle ama tanıyorum artık seni.![]()
Sen hala tanımadıysan muhabbetimizi keselim zaten
Tanımayan kalmadı zatenÖyle ama tanıyorum artık seni.![]()
Aramıza girmemişsindir inş. kara çalıGelecek gece cnm @serhatt sen ben yine üç silahsorler olmuşuz kaç haftadır öyle bir efsane oluşturduk![]()
![]()
![]()
Ahhh birde endamını göreydik.Tanımayan kalmadı zaten
Sen hala tanımadıysan muhabbetimizi keselim zaten![]()
Şilahsor arkdslarının kıymetini bil hepimiz birimiz içinAramıza girmemişsindir inş. kara çalı![]()
Yine yılan yorumlarından birini ettin.Diziden nefret ediyorum ama kız tatlı o yüzden üzüldüm biraz.![]()
Dur o zaman daha yılanı geliyor. Keşke şaka gerçek olsaydı da seti sonsuza kadar durdurup yayından kaldırsalardı.Yine yılan yorumlarından birini ettin.![]()
Atacanın kıymetini bilmek bana yeter sen aradan çekilebilirsin
Görmeye diye düzeltelim o son kelimeyi.
Evet öyle görünüyor ikimizden biri ne zaman fire verecek bakalımBu çeneyle ilk üç değişmez zaten bir süre daha aynı kalırız.@serhatt
Çatla patla ama yeni sezonda da devam edecek.Dur o zaman daha yılanı geliyor. Keşke şaka gerçek olsaydı da seti sonsuza kadar durdurup yayından kaldırsalardı.![]()
Bence kelime tam oturduGörmeye diye düzeltelim o son kelimeyi.![]()
Dimi iyi oldu birinin daha gelmesi,kız enleri niye bu gece açmıyorsun iyice forumdan düştünSenin gelmen iyi oldu eskici çok iyi yazıyordu ama o gitti @serhatt ile ikimiz kaldık yanımıza bir tane daha gerekiyordu diğerleri hep gebermişHızır gibi yetiştin
![]()
Gece dedimya birazdan yanıDimi iyi oldu birinin daha gelmesi,kız enleri niye bu gece açmıyorsun iyice forumdan düştün![]()
Gece dedimya birazdan yanıEtkinliğide gece açıyorum bizim forumda sohbet etmekten vakit kalmıyor oyüzden gece sakinken iş yapabiliyoruz
![]()
![]()
@mrt-06
Çeneye tutmayalım da açsın.Dimi iyi oldu birinin daha gelmesi,kız enleri niye bu gece açmıyorsun iyice forumdan düştün![]()