Tanımayan kalmadı zatenÖyle ama tanıyorum artık seni.
Sen hala tanımadıysan muhabbetimizi keselim zaten
Tanımayan kalmadı zatenÖyle ama tanıyorum artık seni.
Aramıza girmemişsindir inş. kara çalıGelecek gece cnm @serhatt sen ben yine üç silahsorler olmuşuz kaç haftadır öyle bir efsane oluşturduk
Ahhh birde endamını göreydik.Tanımayan kalmadı zaten
Sen hala tanımadıysan muhabbetimizi keselim zaten
Şilahsor arkdslarının kıymetini bil hepimiz birimiz içinAramıza girmemişsindir inş. kara çalı
Yine yılan yorumlarından birini ettin.Diziden nefret ediyorum ama kız tatlı o yüzden üzüldüm biraz.
Dur o zaman daha yılanı geliyor. Keşke şaka gerçek olsaydı da seti sonsuza kadar durdurup yayından kaldırsalardı.Yine yılan yorumlarından birini ettin.
Atacanın kıymetini bilmek bana yeter sen aradan çekilebilirsin
Görmeye diye düzeltelim o son kelimeyi.
Evet öyle görünüyor ikimizden biri ne zaman fire verecek bakalımBu çeneyle ilk üç değişmez zaten bir süre daha aynı kalırız.@serhatt
Çatla patla ama yeni sezonda da devam edecek.Dur o zaman daha yılanı geliyor. Keşke şaka gerçek olsaydı da seti sonsuza kadar durdurup yayından kaldırsalardı.
Bence kelime tam oturduGörmeye diye düzeltelim o son kelimeyi.
Dimi iyi oldu birinin daha gelmesi,kız enleri niye bu gece açmıyorsun iyice forumdan düştünSenin gelmen iyi oldu eskici çok iyi yazıyordu ama o gitti @serhatt ile ikimiz kaldık yanımıza bir tane daha gerekiyordu diğerleri hep gebermişHızır gibi yetiştin
Gece dedimya birazdan yanıDimi iyi oldu birinin daha gelmesi,kız enleri niye bu gece açmıyorsun iyice forumdan düştün
Gece dedimya birazdan yanıEtkinliğide gece açıyorum bizim forumda sohbet etmekten vakit kalmıyor oyüzden gece sakinken iş yapabiliyoruz@mrt-06
Çeneye tutmayalım da açsın.Dimi iyi oldu birinin daha gelmesi,kız enleri niye bu gece açmıyorsun iyice forumdan düştün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?