Demet Özdemir 'Kara Para Aşk' Dizisinde!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1418059359.jpg

Atv'nin sevilen dizisi Kara Para Aşk'a yeni bir oyuncu dahil oldu!

Ay Yapım imzalı Çarşamba akşamları ekrana gelen başrollerinde Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek ve Erkan Can gibi isimlerin yer aldığı Kara Para Aşk dizisine, Sana Bir Sır Vereceğim ve Kurt Seyit ve Şura dizilerinde rol Alan Demet Özdemir dahil oldu.

Demet Özdemir dizide İpek karakterini canlandıracak. İpek karakteri, Ömer'in eski sevgilisi ve tayini gereği hikayeye dahil olan bir polis.

Kara Para Aşk, yeni bölümü ile Çarşamba 20:00'de atv'de!

Son düzenleme:
Ay Yapım'la devam etmesi iyi olmuş.

Çok kötü transfer bence, ben daha iyi bir isim beklerdim :( Kesin değildir bence bu isim, ki umarım yanlıştır :(

Bu ne ya.Ay yapim biten dizilerinin oyuncularini baska dizilerini transfer ediyor.Asli Orcan 3 Ay yapim dizisinde rol aldi,simdide Demet.Neyse yinede iyi secim ben korkuiyordum yine Yer gok asktan oyuncu gelir .Demet hos kiz fanlarida sosyal medyada cok)

Bu ne ya.Ay yapim biten dizilerinin oyuncularini baska dizilerini transfer ediyor.Asli Orcan 3 Ay yapim dizisinde rol aldi,simdide Demet.Neyse yinede iyi secim ben korkuiyordum yine Yer gok asktan oyuncu gelir .Demet hos kiz fanlarida sosyal medyada cok)
Yapılabilecek en kötü seçim Ömer'le aralarında 10 yaş var :X Melisa Aslı Pamuk olsun YGA'dan ona razıyım.

Demet'i bende beğeniyorum diziye yakışacaktır. :)

Demet mi :) :) SBSV fanı olarak bu habere çok sevindim. Belki Kara Para Aşk'a yeniden başlarım :)

İyi bir oyuncu, Engin'den biraz küçük olsa da sırıtmayacaktır rolünde. Dizi birbiri ardına başarılı transferler yapmaya devam ediyor. Hayırlı olsun... :)

1. seozn sonuna kadar izledim. Sonra kısa bir Güzel Köylü macerası daha sonra ZKFO Çarşamba'ya geçmişti. ZKFO Çarşamba'dan gittiğine göre o günüm boşalmış oldu :)
Tam olarak niye bıraktın. (b) Dizi git gide daha çok güzelleşiyor, reytingler her şeyi doğru göstermez.:)

Tam olarak niye bıraktın. (b) Dizi git gide daha çok güzelleşiyor, reytingler her şeyi doğru göstermez.:)
Reytinglerden değil zaten. Zengin Kız Fakir Oğlan, ailemle izlediğim tek ortak diziydi. Çarşamba'ya geçince onlarla izlemeye devam etmek istedim. :)

Reytinglerden değil zaten. Zengin Kız Fakir Oğlan, ailemle izlediğim tek ortak diziydi. Çarşamba'ya geçince onlarla izlemeye devam etmek istedim. :)
Zengin Kız Fakir Oğlan, Çarşamba'dan gittiğine göre tekrar başlayabilirsin. :)

Bilmiyorum. Ya Güzel Köylü ya da Kara Para Aşk. Biliyorsun Berk'de SBSV'den geldi. Aslında Burak Can'da o gün. Ne yapacağımı bilmiyorum yani :)
Bence en iyisini Kara Para Aşk'ı izlemelisin, hemde Demet Özdemir'de katılmışken. :)

Hiç sevmiyorum bu kızı kötü takviye olmuş benim açımdan. :(((

Yapılabilecek en kötü seçim Ömer'le aralarında 10 yaş var :X Melisa Aslı Pamuk olsun YGA'dan ona razıyım.
Evet yasca cok kucuk .Melisa Pamuk..hmm..yine bir Yer gok ask oyuncusu.Demet ona gore daha iyi )
Elcin Sangu iyi olurdu , avrupa havasi var bu kizda ,onunda yeni dizisi var sanirim

Leyla Tugutlunuda cok begeniyorum ,modern kiyafetlerle yakardi ortaligi )ama Karadayiyi birakmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...