Ya ne TFF si hakemlerle kaç maç kazandı bjk bu da bjk lilerin yenı modası olmuş bu dandik takımları da yenin zahmet olacak 
)))))))
uefa, fb macinda çok ezildi bjk biz de ezmeyelim demiş)))
Fener nerde göremiyorum da aga bırak aga Allah aşkına ya hakemlerden en çok takım hiç şüphesiz Bjk hakkımızı her seferinde yiyorlarYa ne TFF si hakemlerle kaç maç kazandı bjk bu da bjk lilerin yenı modası olmuş bu dandik takımları da yenin zahmet olacak
uefa, fb macinda çok ezildi bjk biz de ezmeyelim demiş)))
Fener nerde göremiyorum da aga)))))))
Gol averaj aynı olsa bile biz deplasmanda Tottenham'la berabere kaldık o yüzden liderliğimiz devam ediyor.2-1 kazandık. Tottenham da 2-1 bitmiş. Puan ve averaj, attığı yediği aynı.
Baslik güzel olmuşKonu düzenlendi.
Gol averaj aynı olsa bile biz deplasmanda Tottenham'la berabere kaldık o yüzden liderliğimiz devam ediyor.
Yurt disi kupasi ne oluyo ?çok sevindim içim içime sığmıyor
yurt dışı kupasınıda alıcaz![]()
yurt dışı takımlarıyla oynamıyormuyuz bununda bir kupası vardır herhalde 🙂🙂🙂Yurt disi kupasi ne oluyo ?
Yalniz hatirlatirim Sampiyonlar Liginde oynasaydiniz gruplardan cikamazdiniz Reali Barcasi Munihi orada.yurt dışı takımlarıyla oynamıyormuyuz bununda bir kupası vardır herhalde 🙂🙂🙂
Tamamdır.Yorum-sohbet konularının düzenlenmediğini biliyorum, ben yine de düzenledim.(Ayrı konu açmaya gerek yok)
Ancak konunun Türkiye'den Futbol bölümüne taşınması gerekiyor. @Yakamoz-Asi @xdragxx
aga maçları tek tek çıkartırma bana kaç tane beleş penaltılardan rakibe verilmeyen penaltılardan maç kazandınız bu sezonbırak aga Allah aşkına ya hakemlerden en çok takım hiç şüphesiz Bjk hakkımızı her seferinde yiyorlar
yurt dışı kupası mıçok sevindim içim içime sığmıyor
Benim tuttuğum takım 2 yıl ceza yedi Avrupaya gidemiyor yani fenerbahçe hepsi Cumhurbaşkanımızın kurduğu tuzaktan Kasımpaşa yada Başakşehir şampiyon olabilir oyüzden beşiktaş şampiyon olsun Avrupada çok isterim fenerbahçe Yarı finalde star yüzünden elendi Muhteşem yüzyıl uğruna sattı çok reyting alacakten rakip kanala az reyting kaptırmakçok sevindim içim içime sığmıyor
yurt dışı takımlarıyla oynamıyormuyuz biz onunda bir kupası vardır herhalde 🙂🙂🙂aga maçları tek tek çıkartırma bana kaç tane beleş penaltılardan rakibe verilmeyen penaltılardan maç kazandınız bu sezon
sadece fener maçında hakkınız yendi o da fener zaten yenecekti sizi gökhan töre yokken bjk maç zor alır
yurt dışı kupası mı)) kesin onu alırsınız
uefa da acayip dandik takımlar var ama bjk bu sene iyi top oynuyor gökhan töre hele müthiş müthiş bi futbolcu
zamanında bize gelmesini çok istemiştim almadılar
İspanyayi yendiniz mi ? İngiltere ?yurt dışı takımlarıyla oynamıyormuyuz biz onunda bir kupası vardır herhalde 🙂🙂🙂
alıcaz tabikide her ülkenin takımlarını yeniyoruz![]()