xBUGRAx
Süper Emekli
Utandı tabii ki ama aynı zamanda parasının büyük bölümünün abisine verilmesini hazmedemedi orada haklıydı bence ben olsam bende çok sinirlenirdim o durumda.Aynen öyle aşkta fazla iyimser olanın sonu iyi olmuyor genelde Ahmette öyle olacak vede az önce annesine utanmadım dedi bence resmen utandı kıyafeti görünce düğüne katılmasını istemeyerek utandı bence sence
Utandı tabii ki ama aynı zamanda parasının büyük bölümünün abisine verilmesini hazmedemedi orada haklıydı bence ben olsam bende çok sinirlenirdim o durumda.![]()
Öyle tabi iki tarafta haklı diyelim bitirelim.Paranın abisine verilmesinde bencede haklı ama annesinden çıkarmaması lazımdı sinirinisonuçta o bir anne dayanamadı yüreği oğluna
Öyle tabi iki tarafta haklı diyelim bitirelim.Neyse en sevdigim sahneler başlıyor.
![]()
Gençler diziyi sürüklüyo.Savaş yine planlar planlar.
![]()
Okulun popüler çocuğunu gölgede bırakıyor daha ne olsun Savaş kendince haklı.Çocuktan ne istiyorlar anlamadım Şafaklara bulaşmadı bile ya![]()
Okulun popüler çocuğunu gölgede bırakıyor daha ne olsun Savaş kendince haklı.![]()
Dizi işte.demek ki şafak o kadarda popüler değilmişş
Dizi işte.Aslında Savaş daha karizmatik sence?
![]()
Baştaki cümleni anlamadım abla.Bencede Savaş daha karizmatik Şafağı hiç beğenmedim ben biliyormusun bizim kırgın çiceklerdeki Eylülün sevgilisiymiş şafağı oynayan çocuk
Baştaki cümleni anlamadım abla.Şafak'ı beğeniyo musun, beğenmiyo musun?
Vay yakışırlar.![]()
Pardon ben isimleri karıştırmışım.Şafağı beğenmiyorum Savaş daha karizmatik diyorum ben aynen çok yakışmışlar Biran çok güzel kız ya
Pardon ben isimleri karıştırmışım.Şafak daha karizmatik dicektim.
![]()
Bilmiyorum biraz silik bi tip.Valla ben Şafağı beğenmedim Savaş daha karizmatik![]()
Bilmiyorum biraz silik bi tip.![]()
Senin zevksiz olduğunu biliyodum zaten şaşırmadım.Silik bir tip mi bence Şafak daha silik bir tip ay nasıl zıt yorumlarımız var ya
Senin zevksiz olduğunu biliyodum zaten şaşırmadım.![]()
Bilemiyorum Şafak'ı kendime benzettiğim için galiba övüyorum.Ayy sen kurban ol benim zevkime bee aa ne varmış zevkimde