İzledin mi yeni mi izliyosun?Jenerik çok güzel hazırlanmış![]()
İlk bölümü sahnelerle izlemiştim. İkinci bölüm de şu an tekrarı açık konuya vakıfım tabi ama düzenli takip edemeyebilirim tabiİzledin mi yeni mi izliyosun?![]()
yok artık neden bakmadın bu çok güzel dizimizedeNe bileyim bu diziye gıcıklık yapıyo gibi.![]()
yok artık neden bakmadın bu çok güzel dizimizede![]()
![]()
![]()
orta özelden atarım birazdan.Sonuçlar açıklandı dizi görmüyor gözüm sen naptın sonucu?![]()
İlk bölümle arasında ciddi fark var derli topluydu ilk bölümde hikayeyi çabucak sundular ama bu bölüm daha titiz işlediler zaten şimdi izliyosan sonunu getirirsin bağımlılık yapar sende tarzını bilirim.İlk bölümü sahnelerle izlemiştim. İkinci bölüm de şu an tekrarı açık konuya vakıfım tabi ama düzenli takip edemeyebilirim tabi![]()
Şu an izliyorum zaten bence de iyi gidiyor bölüm replikler falan gayet güzel. Okul sahneleri de güzel Rezzan zor durumda. Beydaba sahnesi güzeldiİlk bölümle arasında ciddi fark var derli topluydu ilk bölümde hikayeyi çabucak sundular ama bu bölüm daha titiz işlediler zaten şimdi izliyosan sonunu getirirsin bağımlılık yapar sende tarzını bilirim.![]()
Bugün ki yayın özetsizmiş inşallah etki eder.![]()
Diziye olan hayranlığım daha bir arttı bu bölüm. Kendine aşarak ilerliyor muhteşem bölümdü. Hem okul olayları sürükleyiciydi hemde genel olaylar çok iyi işlendi. Fatmanur ile Murat'ta evlendi. Gelecek bölüm Fatmanur Kadir ile aynı okulda öğretmenlik yapacak. Yeni gelen çocuktanda sağlam bir hikaye çıkacak gibi bu bölüm duruşu falan pek soru işaretleri bıraktı bende.Kısaca haftaya daha bir ekşın daha bir olaylı geçecek.
![]()
Evet var öyle bir durumu bence müzikler ve çekimlerden kaynaklanıyor. Her sahnede müzik kullanılmıyor hemde sürükleyici değil müzikler yani kötüleyerek söylemiyorum kullanılan müzikler farklı ve güzellerDüğün sahnesi güzeldi.Dizide olaylar hızlansa bile müziklerden mi çekimden mi bilemiyorum ekrana yansımıyor gibi düzeltilmesi lazım.
Evet var öyle bir durumu bence müzikler ve çekimlerden kaynaklanıyor. Her sahnede müzik kullanılmıyor hemde sürükleyici değil müzikler yani kötüleyerek söylemiyorum kullanılan müzikler farklı ve güzellerçekimlerde yavaş ve ağırdan çekiliyor ikisi birleşince o heyecanı hissetmiyosun ama bu bölüm izleyiciyi ekrana tutacak gelişmeler vardı umarım karşılığını alırlar.
![]()
Fatih Sultan Mehmet köprüsünü gösteriyorlar birde topkapı olması lazım dikkatli izlememişsin demekki.Gerilim müziği eksik bir de sahne geçişleri zayıf manzara falan gösterip geçsinler.Ve dizi soluk çekiliyor rengini açmalılar.
![]()
Fatih Sultan Mehmet köprüsünü gösteriyorlar birde topkapı olması lazım dikkatli izlememişsin demekki.![]()
Aynen müziksiz ama insanın baktıkça bakası geliyor çekimlerden olsa gerek.Müziksiz mi gösteriyorlar hiç dikkatimi çekmedi.Arada bayılıyorum izlerken.
![]()
Aynen müziksiz ama insanın baktıkça bakası geliyor çekimlerden olsa gerek.Ben 130 dakika boyunca diziye kilitleniyorum o yüzden keyif alarak izliyorum sen dikkatini dağıtarak izliyosan bazı yerleri seni sarmayabilir tabi.
![]()