Deha'da Bomba Ayrılık! Show TV

ahmetbey

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
770
Puanı
114
images (10) (4).jpeg

Deha'da Bomba Ayrılık!

Show TV'nin kadrosunda Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Melis Sezen, Onur Saylak, Taner Rumeli, Emir Benderlioğlu gibi isimleri buluşturan Ay Yapım imzalı Deha dizisinde flaş bir ayrılık yaşanacak.

Ahsen Eroğlu Dizinin hikayesi değişeceği için projeye veda etmeye hazırlanıyor.

Deha Yeni Bölümüyle Pazar Show TV'de

Kaynak: TGRT Haber

İzlemediğim 8 bölümde ne gibi bir hikâye değişmesi olabilir ki?
Yazık olmuş Ahsen'e.
Belkide iyi oldu onun için göreceğiz.
@ahmetbey de maşallah bir geldi, rüzgar gibi geldi mübarek. Tebrikler 👏👏👏

İzlemediğim 8 bölümde ne gibi bir hikâye değişmesi olabilir ki?
Yazık olmuş Ahsen'e.
Belkide iyi oldu onun için göreceğiz.
@ahmetbey de maşallah bir geldi, rüzgar gibi geldi mübarek. Tebrikler 👏👏👏
8 bölüm olmadı 16. Bölümü yayınlanacak bu hafta :A Aras'a yeni partner gelebilir bence

Sağolasın Hobbitim Teşkilat konusunu açmakta nasip olur inşallah :A
------

Ben şok ayrılıyormu dizidennn
Evet Abla, Yeni Partner gelir

• Güldürdün
Reactions: Hobbit
Baba döneminde Beril Pozam'a yaptıklarını şimdi Ahsen Eroğlu'na yaptılar, umarım bir daha çalışmaz bu şirket ile.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
8 bölüm olmadı 16. Bölümü yayınlanacak bu hafta :A Aras'a yeni partner gelebilir bence
Yok ben 8. bölümü en son izledim. Geri kalan bölümlerden haberim yok. 9 da dahil olmak üzere 16.bölüme kadar izlemedim. O yüzden 8 dedim. :)
Sağolasın Hobbitim Teşkilat konusunu açmakta nasip olur inşallah :A
Neslihan'ın babasının geleceği bölümdeki karekterin kim olacağı ile alakalı inşallah konu açarsın. 🥰

Yok ben 8. bölümü en son izledim. Geri kalan bölümlerden haberim yok. 9 da dahil olmak üzere 16.bölüme kadar izlemedim. O yüzden 8 dedim. :)

Neslihan'ın babasının geleceği bölümdeki karekterin kim olacağı ile alakalı inşallah konu açarsın. 🥰
Anladım .

Erkan Petekkaya olmasın Neslihan'ın babası

Bir ihtimal tâbi ki olabilir. Ama kısa süreli girdiğine dair söylentiler var Erkân Petekkaya için. Başka bir oyuncu olması daha mümkün ve ihtimali daha yüksek. :)
Normalde Yasak Aşk dizisinde oynayacaktı Erkan Petekkaya. Proje ertelenince ikisinin yapım şirketi Tims&B olduğu için buraya geldi ama senin dediğin gini konuk olarak geldiği söyleniyor.

• Aynen
Reactions: Hobbit
Normalde Yasak Aşk dizisinde oynayacaktı Erkan Petekkaya. Proje ertelenince ikisinin yapım şirketi Tims&B olduğu için buraya geldi ama senin dediğin gini konuk olarak geldiği söyleniyor.
Yasak Aşk dizisi yayınlanacak. O yayınlanmaya başlayana kadar Teşkilat dizisinde olacak. Kaç bölüm sürer yolculuğu göreceğiz.

• Aynen
Reactions: ahmetbey