"Deha" Final Yapıyor! | Show TV

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
80,969
Puanı
1,060
GnsVLyxXcAAT_5O

Show TV'nin sevilen dizisi Deha'da yolun sonu!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini; Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Melis Sezen ve Onur Saylak'ın paylaştığı, yüksek reytinglerle yayın hayatına başlayıp hızla düşüş eğilimine geçen dizi için final kararı alındı. Bir değişiklik olmadığı takdirde sevilen dizi 32. bölümüyle ekranlara veda edecek. Ayrıca diziye bu haftaki bölümle birlikte Taner Rumeli(Karga) geri dönüyor.

"Deha" yeni bölümüyle Pazar 20.00'de Show TV'de!

1745267300866.png

Kaynak: Gecce

Bir daha İmre ve Devran izleyemeyecek miyiz? 😒😒 Büyük ihtimalle kadına bir daha herhangi bir rolde ısınamam.

Bir daha İmre ve Devran izleyemeyecek miyiz? 😒😒 Büyük ihtimalle kadına bir daha herhangi bir rolde ısınamam.
Damla Serim sağolsun. Son 5 bölümümüz kaldı. Son bölümlerde gösterdiği performansı 10.bölümden sonra gösterseydi bu noktaya gelmezdi dizi. 10.bölümden sonra Esmeye yazılan senaryo batırdı diziyi. 7'den 3'e düştük sağolsun. Devranı, babasıyla olan hikayesini kullanamadı. Yazık. Cesuru bile daha yeni yeni yazmaya başladı.

Hikaye zaten tek sezonluk bir iş içindi. Daha güzel yazıp yüksek reytingleri olabilirdi. Oyunculuklar senaryoyu kurtarmaya yetmedi.

ilk başta güzel gitti sonrasın da esme' yi aniden çıkardılar değiştirdiler bozdular
ben 16. bölümde bırakmıştım esme gittiğini görünce de tekrar başlamadım

güzelim ekip'i değerlendiremediler yazık oldu

İlk birkaç bölüm sonrası sarmadı, senarist kötü bir iş çıkardı.

Yine de 32 iyi bir bölüm sayısı. Karga’nın dönecek olması da final bölümlerine heyecan katar.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
İlk birkaç bölüm sonrası sarmadı, senarist kötü bir iş çıkardı.

Yine de 32 iyi bir bölüm sayısı. Karga’nın dönecek olması da final bölümlerine heyecan katar.
Dahil olduğu dizi erken final yapınca sezon sonuna kadar işsiz kalmayayım dedi zaar. :A

Bu alana bir cevap yazın...