Yorumları mı okuyorlar nedir, 2 bölümdür Esdev devleşti.Esme'yi sırf İmDev olsun diye biraz silik yazmışlar. Ben daha ilk bölümde kesin başka kız gelecek, onunla yazacaklar dedim.
Yorumları mı okuyorlar nedir, 2 bölümdür Esdev devleşti.Esme'yi sırf İmDev olsun diye biraz silik yazmışlar. Ben daha ilk bölümde kesin başka kız gelecek, onunla yazacaklar dedim.
Esdev yerine İmDev tercihinizden dolayı.@12.Adam dis neden?
hayır olamaz, olmamalı İmDev kalitesinden mahrum kalamazsın 😅Esdev yerine İmDev tercihinizden dolayı.
Bir kere de kötü karakterle ship olmasın , ne olur yani?hayır olamaz, olmamalı İmDev kalitesinden mahrum kalamazsın 😅
Ahaahahaha mükemmel Devran’da Mete zaten. Ulan nerden aklına geldi yahu.İskender, Aysel ve Gülce'den, Ali Kaptan, Cemile ve Caroline vibe alıyorum
İlk bölümde de Mete diye tanıtmıştı kendini Öyle Bir Geçer Zaman Ki'den etkilenmiştir illa ki senarist Aras'ın baba problemi devam ediyorAhaahahaha mükemmel Devran’da Mete zaten. Ulan nerden aklına geldi yahu.
Ahahahah evetİlk bölümde de Mete diye tanıtmıştı kendini Öyle Bir Geçer Zaman Ki'den etkilenmiştir illa ki senarist Aras'ın baba problemi devam ediyor