Yorumumu beğenmeyen cevap yazmasınmış bu kadar da çocuk olunmaz ki. Belki de çocuksun tam gaz devam.Oyuncu mu bu.
KVP zaten düşmüştü daha da düşer yeni sezonda.
Not:Yorumumu beğenmeyen cevap vermesin.Kendi düşüncem bu.Anlayan kişi anladı zaten.
Yorumumu beğenmeyen cevap yazmasınmış bu kadar da çocuk olunmaz ki. Belki de çocuksun tam gaz devam.Oyuncu mu bu.
KVP zaten düşmüştü daha da düşer yeni sezonda.
Not:Yorumumu beğenmeyen cevap vermesin.Kendi düşüncem bu.Anlayan kişi anladı zaten.
ayy sorma yaa güya aşkolmayacaktı bu sezon ayy bari bu sezonu aksiyon geçirip toparlansaydık polat 1 sezonda kadınsız kalsın ne var yani vadi toparlanınca polata yine kadın bulurdular bu acele ne@Çiğdem- diziyi bırakma kararı almış![]()
nereye toparlandı kız vadiayy sorma yaa güya aşkolmayacaktı bu sezon ayy bari bu sezonu aksiyon geçirip toparlansaydık polat 1 sezonda kadınsız kalsın ne var yani vadi toparlanınca polata yine kadın bulurdular bu acele ne
![]()
bu sezon aşk işi olmasaydı aksiyona ağırlık verip toparlansaydık diyorumnereye toparlandı kız vadi![]()
Yorumumu beğenmeyen cevap yazmasınmış bu kadar da çocuk olunmaz ki. Belki de çocuksun tam gaz devam.
Fikrini kendine sakla.Yorumumu beğenmeyen cevap yazmasınmış bu kadar da çocuk olunmaz ki. Belki de çocuksun tam gaz devam.
O dedigini sen niye yapmiyorsunFikrini kendine sakla.
Hadi canım hadi yol al bu saatten sonra ivananin da dediği gibi bizimle degilsin.Fikrini kendine sakla.
Ben konuyu değerlendiriyorum o ise benim yorumumu.O dedigini sen niye yapmiyorsun
Edepli ol.Ben bu konuya yorum yapıyorum sen ise benim yazıma alıntı yapıyorsun beğenmiyorsan yorumumu yazma bana. Sen yol al. Nereye alacaksan.Hadi canım hadi yol al bu saatten sonra ivananin da dediği gibi bizimle degilsin.
@-KADİR- Aga he he de geçbende laftan anlayan biri sandıydım da cevap verdim.
Tamam edepli olup yoluma bakıyorumBen konuyu değerlendiriyorum o ise benim yorumumu.
Ben konuya istediğimi yazarım kimse karışamaz .Ama benim düşünceme de saygılı olun.Ben burada çok iyi oyuncu yazan kişilere alıntı yapıp cevap vermiyorum sadece yorumumu konuya yazıyorum.
Edepli ol.Ben bu konuya yorum yapıyorum sen ise benim yazıma alıntı yapıyorsun beğenmiyorsan yorumumu yazma bana. Sen yol al. Nereye alacaksan.